Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vezeték nélküli modemem van....

Vezeték nélküli modemem van. Amikor kifizetem akkor elvileg gyors kellene legyen, mert akkor az addig letöltött filmeket semmisé lesznek. Tehát tiszta kellene legyen az internet. (? )

Figyelt kérdés

de hiába tegnap fizettem ki megnéztem 6 filmet az indaviodeon erre meg ma már semmi be se hozza az indát, de még a youtube-ot sem.

mi lehet a probléma?

2011. dec. 29. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2-3 nap alatt nem kéne elfogynia,de remélem azt tudod,hogy ha megnézel 1 filmet a neten akkor azt 'letöltöd'..
2011. dec. 29. 22:13
 12/13 A kérdező kommentje:

digi tv.

tehát ha megnézek 1 filmet az olyan mintha le is tölteném.

ezt nem tudtam.

na mind1.

2011. dec. 29. 22:17
 13/13 A kérdező kommentje:

ja elfelejtettem azt leorni, hogy amikor tölti sikertelenül a videot és frissitem az oldalt akkor 1ből elindul és be is tölti az egészet, de ez csak addig van amig újra nem frissiti az oldalt.

amint frissitette megint nyomorékoskodik az egész.

2011. dec. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!