Vezeték nélküli modemem van. Amikor kifizetem akkor elvileg gyors kellene legyen, mert akkor az addig letöltött filmeket semmisé lesznek. Tehát tiszta kellene legyen az internet. (? )
de hiába tegnap fizettem ki megnéztem 6 filmet az indaviodeon erre meg ma már semmi be se hozza az indát, de még a youtube-ot sem.
mi lehet a probléma?
15 GB-os.
amikor kifizetem akkor 2-3 napig nagyon király minden flottul mp-alatt bejön, betölt, letölt.
De aztán 2 nappal később hulla az egész.
ilyenkor semmit sem hoz be.
nem hiszem el, hogy 2 nap alatt lelehet filmezni az egészet.
ennyit biztos nem emészt fel...vagy mégis?
direkt nem töltöttem le semmit.
te jóóó isten azt gondoltam kb 1GB-s én a helyedbe bemennék reklamálni! az tuti! nekem volt mobil netem 10 GB-s és egész hónapba filmeztünk gond nélkül állandóan ment...
nem biztos hogy nem megy le ilyen gyorsan!! járj utána a szolgáltatónál. anyáék 6GB-s nete is belassult ugy hogy kb 2x kapcsolták be a gépet 1hónapba... akkor volt az hogy bementünk (t-mobile) és azt mondták h minden rendbe stb... nem látnak hibát de... helyre jött.
pont ott tartok, hogy ünnep után beviszem.
ez már nagyon zavaró így.
fizetek minden hónapba a semmiért, de szó szerint a semmiért.
az uccsóval 1-etlen 1 baj van :D:D
a legdrágább csomagot választottam.
elég furcsa néha napján hónap közepén vagy végén amikor össze vissza töltögettem minden hülyeséget egyszer csak behoz mindent mint a villám.Máskor meg hónapokon át semmi leszámítva azt a 2-3 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!