Hol tudom jelenteni ha feltettek a napiszarra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 16:10
1/13 anonim válasza:
Sehol. Esetleg írsz nekik egy normális hangnemben megírt levelet, amiben kéred hogy vegyék le. Néha ki szokták rakni szavazásra, és a többség eldönti hogy töröljenek-e egy bejegyzést. Nem véletlenül kerülnek oda fel emberek, alapból nem szabadna olyan helyzetet teremtened, amivel téged közszemlére tehetnek. Ha nincs támadási felület, nem is tudsz mivel felkerülni. Mindenki a maga kárán tanulja ezt meg. Illetve másokén, ha nézi az oldalt.
3/13 legendavagyok01 válasza:
Ez nem annyira ciki, sem te, sem a kép (bár ilyenek nekem valahogy nem jutnak eszembe:-) ). Viszont remélem nem kínai noname izzósor, mert akkor életveszélyben vagy (voltál).
4/13 anonim válasza:
istenem, neked annyi eszed van mint....
és még ki is linkeled itt (hadd nézzék még többen).
am nem gáz a kép, szval feleslegesen izgulsz.
5/13 anonim válasza:
Üdv :) Nem durva de aki kirakta az egy neveletlen tuskó!!
6/13 anonim válasza:
Nem durva, de hát így jártál sajnos. Gondolom nem ellopták a fényképet, hanem valamelyik közösségi oldalról szedte le valaki. Oda meg ugye te raktad fel. Tanulság... Na az van.
7/13 anonim válasza:
Btk.177. § (1) Aki a foglalkozásánál vagy közmegbízatásánál fogva tudomására jutott magántitkot alapos ok nélkül felfedi, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
8/13 anonim válasza:
Foglalkozásánál fogva.. - mondjuk munkanélküli
Ez azokra vonatkozik, akik munka közben tudomásukra jutott információt (orvos - betegség, banki alkalmazott - számlainfó, postás - levéltitok) továbbadnak. Ez ebben az esetben nem áll fent.
Magántitok - hol magántitok az interneten közzétett bármi?
9/13 anonim válasza:
pcplatinium,
ez mind szép és jó, de gondolom a csaj felrakta a netre ezt a képet, és más meg onnan töltötte le.
így már ez a törvény nem vonatkozik erre az esetre.
10/13 anonim válasza:
Erre gondoltam én is... Ezért nem kell mindenféle képet kitenni a netre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!