Hogyan kéne eljárnom, ha feltettek a napiszarra és el szeretném tüntetni a videót?
Figyelt kérdés
feltettek a napiszarra,és szeretném,ha leszednék a zenémet,mit tegyek?
a yourvideóra tették fel előbb a videómat.
mit tegyek?
segítsetek
2009. máj. 31. 17:50
1/16 anonim válasza:
minek teszed közzé az interneten? ez vele jár..
2/16 A kérdező kommentje:
tudom,hogy hiba volt,de most mit tegyek?
2009. máj. 31. 18:04
3/16 anonim válasza:
velük szemben nagyjából semmit. ők csak közvetítik a youtube videót, ami egyébként a feltöltés után a youtube tulajdona (kivéve, ha a tulajdonba vételét valami eleve akadályozza, de ez már egy egészen más tészta)
ők teljesen legálisan, jogkövetően használnak egy szolgáltatást. ha szerinted ez a videó nem oké, akkor neked a youtube-ot kell megkeresned. (vagy méginkább azt, aki felrakta oda)
a napiszarral szemben tehetetlen vagy.
4/16 anonim válasza:
Ők maguk tuti nem fogják leszedni, akárhogy is kéred. Olvasd csak végig a hozzájuk érkezett leveleket. fenyegetni nem tudod őket, hiszen felraktad az internetre, onnantól kezdve felhasználható. Ha youtube-ra te raktad fel, onnan le tudod szedni.
5/16 anonim válasza:
nem tudsz mit tenni. azzal h felraktad netre vállaltál mindent,onnantól mindenki azt kezd vele amit csak akar. magadra vess. ha olyan a videó, meg is érdemled. előbb gondolkozz aztán cselekedj.
8/16 anonim válasza:
szerintem nézz utána ezen a fórumon: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__26279..
9/16 anonim válasza:
Ha csak a videó kódját rakták fel és nem a videó letölthető változatát akkor annyit teszel, hogy letörlöd arról a honlapról a videót és már nem tudja megnézni senki. Bár szerintem a napiszarosoknak le van mentve, de ki tudja. Próba szerencse.
10/16 anonim válasza:
Ha pedig nem te tetted fel, akkor a 'flag'-re kattintasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!