Ki lehet deríteni valahogy hogy ki rakott fel napiszarra?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ki lehet deríteni valahogy hogyha valaki felrak napiszarra vagy arra a puruttya oldara... valakinek sikerült ez már ? feljentést ha tesz az ember mi érek el vele ? Nagyon fontos lenne.2011. máj. 19. 18:05
2/6 anonim válasza:
:) két dolgot tehetsz.
1.
Feljelentés,fenyegetőzés stb = állandó szereplő leszel.
2.
Semmi reakció = egy hét után a kutya sem emlékszik a postra.
3/6 A kérdező kommentje:
Linket nem adok. Nem én vagyok fent amugy sem. hanem egy nagyon jó barátom.. Kit gunyolnak hogy sápadt és drogosnak titulálják meg h vékony.. stb.. csak épp azt nem tudják h halálos betegésége van.. és szerencsétlent tönkrevágják a kezelések és a gyógyszerek. azért ilyen :s élni akar amig lehet jol érezni magát... bulizni.. de nagyon törékeny mert tisztába van azzal hogy minden nap egy ajándék.. és elég depis mikor látja ezeket a képeket... irtam az oldanak is h szedjék le és h mi az oka de szarnak rá :S ez annyira gyalázat hogy sok olyan ember felraknak gunyolnak akik nem tehetnek arról ahogy kinéznek :S én végeredménybe azt akarnám megtudni ki volt az a majom aki beküldte nekik a képet... mert ha megtudom bbiztos h nem áll meg előttem
2011. máj. 19. 19:22
4/6 anonim válasza:
f*sztudja, de ha nekik is leírod ezt akkor leveszik a képet szntem.
5/6 anonim válasza:
A Puruttyások biztos leszedik :)
6/6 anonim válasza:
Ezek olyan szemét oldalak, hogy a kutya sem nézi. Aki igen, azok pedig úgysem emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!