Html programozással lehet hírportált építeni?
hát most szomorú lettem
akkor php???
na hát igen, jellemző ez a mai világunkban, h úgy segítenek az embernek, h nesze semmi fogd meg jól
azért is irtam ki a kérdést mert olvasgattam a dolgokról és láttam h a tanácsok nem nagyon stimmelnek a valósággal.
csak az a roppant érdekes, h ezek a tanácsadó szeméylek, mind csinálják maguknak a melót, kiváló programozó is van köztük és akkor nem szakad le a pofájuk szart etetni amásikkal
már bocsnat
de elegem van h barátainak sem hihet az ember
A CMS-ekhez pedig hasznos a html, nem feltétlenül mondtak hülyeséget, de tény, hogy nem mondtak el mindent.
A html ahogy elhangzott nem programozási, hanem leíró nyelv. Egy dokumentum megjelenési módját, felépítését írja le.
Statikus oldalakra jó, bár manapság ezt is ki szokás egészíteni kicsi CSS-el és esetleg javascripttel.
Komolyan alkalmaázokhoz/oldalakhoz valami szerver oldali nyelv is kell, ilyen például a php. Ezzel és az előbb említett technológiákkal már igen sok mindent meg lehet tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!