Wrml programozással lehet készíteni vmi játékot?
Figyelt kérdés
most épp sakkfigvrákat készítek. Ezeket majd lehet vhogy mozgatni? Milyen program kelhet még hozzá? Majd hogyan lehet elindítani a játékot (pl.: .exe-vel)?2011. máj. 17. 12:55
1/7 anonim válasza:
Hallod, te a VRML-re gondolsz, ugye? Ha még le sem tudod írni a nevét, mit akarsz tőle? :D
Amúgy lehet játékot írni, keresd meg: vrml animation.
[link] Itt is van szó animálásról.
Aztán ami kell még egy játékhoz, a felhasználói input, azt is jól leírja.
Azt nem tudom, hogy compiler van-e hozzá (gyanítom nincs), tehát valószínűleg exe-t nem fogsz tudni csinálni belőle, de böngészőben fut.
2/7 A kérdező kommentje:
jaja már megszoktam h a filekat .wrl be mentem. Amúgy meg ott a bibi hogy alapból a böngészőm nem jeleníti meg (IE 6.0 használok). Alteros 3D nevű programmal szokom megnézni.
2011. máj. 17. 14:46
3/7 anonim válasza:
Ja, hát amikor terjeszted a cuccot, adj mellé egy lejátszóplugint is. Cortonat szokás ajánlani.
5/7 A kérdező kommentje:
a böngésző tudod Internet Explorer 6.0
2011. máj. 17. 23:33
6/7 anonim válasza:
Az gáz. Tudod már a 9-en vagyunk és az IE6 2001-ben, a megjelenés időpontjában is gyengének számított.
7/7 A kérdező kommentje:
tök mind1 mer gépen nincs netem most is telefonról írok... Na dn hogy már a témánál maradjunk nem tudja valaki h hogy kell kiszámítani a radiálist? VRML-ben
2011. máj. 18. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!