Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kel beüzemelni tp-link...

Hogyan kel beüzemelni tp-link routert?

Figyelt kérdés
Digi netem van és kettő számítógép között szeretném az internetet. Ma vettem egy tp-link TL-R460 típusú routert. Nem tudom megcsinálni hogy legyen net a kábeleket megfelelő hlyre dugom és úgy csinálom hogy a böngészőbe beírom az ip címet rá megyek a quick setupra és ott rá megyek a pppoe-re beírom a felhasználom nevet amit a nethez adtak meg jelszót de mikor végez hibát ír ki és nincs net. Mit tehetek hogyan lehetne megcsinálni hogy működjön rendesen? Vagy én csinálok valamit rosszul.? kérlek segítsetek.
2011. okt. 29. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:

nyugi,egy router beüzemelése átlag 3 napig tart,egy kezdőnek,a következő két napban még meglehetsz te is vele,egyébként a tp-ről minden infó fönt van a neten,egyik ilyen :

[link]

2011. okt. 30. 06:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy "hülyét ér a szerencse". Én az enyémet csak összedugtam, és magától beállított mindent. Régebben én is kínlódtam vele, aztán rájöttem, hogy optimális esetben maga is megoldja. Bontsd szét, tedd újra, hátha bejön, ha a Vezérlőpultban elindítod az Internet.beállításokat
2011. okt. 30. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!