Maximális internet sebesség elérése? (bővebben lent)
A T-Home-nál az internet csomagoknál van garantált és maximális sebesség. Küldtem egy e-mailt, hogy az internetcsomagoknál a maximálisként megjelölt sebesség elérése a hálózat leterheltségétől függ, erre a válasz: "Tájékoztatjuk, hogy DSL szolgáltatásunk esetén a maximális sávszélesség nincs összefüggésben az éppen aktív felhasználók számától, hiszen ebben az esetben felhasználónként elkülönített csatornákon történik a sávszélesség kiosztása."
Na de akkor végülis mitől függ?
És mit mutat a speedtest? Fotó, képernyőmentés?
Szeretnék látni is valamit!
1. Akkor lesz 25, ha az, akitől töltesz képes a Te maximumoddal adni.
2. Akkor, ha a szolgáltató sávszélessége a pillanatnyi terhelésből adódóan (mondjuk kevesen lógnak rajta) képes Neked a maximumot adni.
Én többet nem válaszolok bármilyen ez irányú kérdésre...
Én pontosan értettem! De egyetlen szolgáltató se fogja neked bevallani, kérdezheted akárhányszor, hogy esetleg ő nem tudja a maximumot adni! Nincs az az Isten, hogy ezt bevallja! Akkor kit és miről akarsz egyfolytában meggyőzni!
Egyébként: meggyőződésem, tapasztalatom, hogy az idő 90%-ban tudja adni!
És azt is meggyőződésem, hogy a hozzá befutó panaszok 90%-a abból ered, hogy AKITŐL TÖLTENEK, az nem tudja adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!