Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A UPC fiber power 25-nél ha...

A UPC fiber power 25-nél ha torrentezek azt ugye nem fizettetik ki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 17:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
igen a gagyi mobilneteket figyelik,ha átléped a fizetett adatmennyiséged mert ugye az nem korlátlan,akkor elveszik a sebességed egészen a sárga földig,más egyéb NINcS
2011. aug. 5. 18:17
 12/32 A kérdező kommentje:

OKÉ tehát a letöltött filmekért nem kell perkálni.

Imádkozok,hogy kiépítik mert azt mondják,hogy most jelenleg csak tv-t lehet(vezetékes)de meg fogják próbálni kiépíteni csak nem kaptam választ mert a technikusok nem elérhetők.

2011. aug. 5. 18:21
 13/32 anonim válasza:
nem, nem csak a gagyi mobilnetet.... az adatmennyiséget le tudják kérni egyszerűen... és pár helyen azért van ez, mert a torrent ILLEGÁLIS, és ha 3-400gigákat töltesz le az már torrent nélkül elég nehezen elérhető, ekkor küldenek levelet h leszel szíves lejjebb kapcsolni, majd ha még foytatod ezt, akkor kapcsolják le...
2011. aug. 5. 18:26
 14/32 A kérdező kommentje:
Értem szerintetek lesznek olyan rendesek,hogy bekötik?
2011. aug. 5. 18:44
 15/32 anonim ***** válasza:
nekem is upc fiber power 25-öm van, és nincs SEMMI korlátozás, se beszüntetés... szóval sok sikert! :D
2011. aug. 5. 18:58
 16/32 A kérdező kommentje:
Jól van ha egyáltalán bekötik...
2011. aug. 5. 19:23
 17/32 anonim ***** válasza:
ma 18:26 xD miiii??? a torrent ku.vára nem illegális,ezt kitől hallottad googlézz már utána,sőt,egymás közti egyszerű fájlátvitelre találták ki,itt a bökkenő azzal van hogy jogvédett tartalmakat osztasz meg vele,képzeld ha el ha otthoni fotóid videóid osztod meg vele akár a BRFK bejárata előtt,a kutya sem fog rád szólni.
2011. aug. 5. 19:41
 18/32 anonim ***** válasza:
a másik meg az hogy torrent nélkül is elérek annyi forgalmat amit leírsz :) sőt 100x annyit pl warez oldalakról
2011. aug. 5. 19:43
 19/32 anonim ***** válasza:
vagy ha 24 órában olnine filmeket nézek
2011. aug. 5. 19:44
 20/32 anonim válasza:
okay, az illegális tartalmakra gondoltam, tudom, rosszul fejeztem ki magam, bocsi. Én értem, hogy elérheted máshogy, is csak annyit mondtam, hogy van olyan szolgáltató, akinél van ilyen limit. Fogjátok már fel please és ne a hibáimba kössetek bele mint valami troll:)
2011. aug. 5. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!