Pannon internetem van. Torrentezek mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A filmek (konkrétan 2db)amiket letöltök kb. 0.1 és 0.8kb/s-al jön, pedig seedelnek elég sokan.Ha csak símán netezek, pl megnézek egy honlapot, akkor egész jó a net(már amit a pannontól elvárhatok.)ezt kb 2 hete kezdte.nem vagyok passzív módban meg semmi ilyesmi szóval nem értem mi lehet a gond.Talán szg.-el vagy a tűzfal lehet agond? esetleg a kliens(utorrent1.8.4)2010. márc. 4. 13:19
1/4 anonim válasza:
próbáljátok frissíteni a tottentet annak is mindig jönnek ki újításai lehet hogy már elavult(ha nincs automatikus frissítés beállítva)
2/4 anonim válasza:
Ha pannon mobilnet, akkor lehet elérted a maximum letöltési határt, ha korlátlan, akkor valószínüleg a szolgáltató korlátozza direkt (szerződésben benne van, FTP,Torrent kizárva). kapcsold ki a netet, és indítsd újra a rendszert, ezután elvileg begyorsul megint, míg ujra nem ellenőrzik az adatforgalmadat, ha sokszor kapnak rajta szerződést is bothatnak veled, erre vigyázz, mert akkor ki kell fizetned a teljes összeget egyben...
3/4 anonim válasza:
Nem lehet fájlcserélőt használni pannon mobilnetnél. Ha használsz egy darabig egész jól működik de utána korlátoznak és csak a hónap végén kapod vissza az eredeti sebességet addig meg vagy baszva. Szerződést nem bontanak. De használhatatlan lesz a neted
4/4 A kérdező kommentje:
ujra telepítettem a torrentet, még nem üzentek hogy lassítják a netet, amikor meg üzentek fel se tűnt hogy lassab legalábbis a torrentnél nem.Azért köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 4. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!