A UPC fiber power 25-nél ha torrentezek azt ugye nem fizettetik ki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 17:18
1/32 anonim válasza:
naná, hogy kifizettetik veled.
szerinted a szeretetszolgálattól kapod az internetet?
2/32 anonim válasza:
mitöl félsz, hogy mit fizettetnek ki veled?
3/32 anonim válasza:
ha arragondolsz, h a letöltött filmekért fizetned kell-e természetesen nem:D de az adatforgalomért igen. Viszont arra kell vigyázni, hogy pár szolgáltatónál (nemtudom, az UPC ilyen-e) figyelik az adatmennyiséget, és ha átlép egy bizonyos határt egy hónapban figyelmeztetnek, ha még párszor akkor beszüntetik a neted, mert ez valszeg torrent. A határ 500 giga körül van de egy 25megás netnél nemnehéz annyit leszedni, főleg ha van hozzá 1-2 terás vinyód is:))
4/32 anonim válasza:
UPC-nél jelenleg 300 giga a max forgalom havonta LE+FEL
5/32 anonim válasza:
Én tudtam a 25 megás fiber power korlátlan :D
6/32 anonim válasza:
korlátlannak korlátlan, csak ha látják, hogy egy hónapban többszáz gigát töltesz le, akkor tudják, hogy az valszeg torrent... a torrent pedig illegális. Ezért szüntetik ilyenkro be:)
7/32 anonim válasza:
És ha csak warezolsz?
Az, ha nem osztod meg, nem illegális.
Akkor lehetne menni "anyázni" az ügyfélszolgálatra?? :D
G.
8/32 anonim válasza:
pontosan.... és jogosan... teszem azt letölthetsz 300 giga eredeti filmet is, csak igazolni kell valahogy, hogy nem torrent sztem:)
9/32 anonim válasza:
:D ennyi hülyeséget... semmiért nem kell fizetned tölts amennyit akarsz nem figyel senki,ha korlátlan a neted akkor korlátlan,egy évig voltam náluk több tera forgalmam volt
10/32 anonim válasza:
fszt nem figyeli senki:) és nem tudom, hogy UPC-nél van-e ez de mondom láttam már.... szóval azért csak óvatosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!