Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyire lassul be a vodafon-o...

Mennyire lassul be a vodafon-os mobil net?

Figyelt kérdés
Vettem egyet 10 napja kb. A kérdésem az lenne, hogy ha be is lassul adatforgalom átlépése miatt, akkor a belassított sebesség mire elég? Pl lassan, de gond nélkül böngészhetek tovább? (kizárólag böngészésre gondoltam nem letöltésre, vagy youtube használatra pl: e-mail, google stb...)
2011. jún. 27. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meg tudod nézni, max lassabban töltődik le. De erre már kaptál választ, miért kérdezgeted újra? Azt mondjuk meg hány másodperc alatt töltődik le, vagy mit?
2011. jún. 29. 03:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát a GPRS mód igencsak lassú, Mozilla Firefox kb. 2-5 perc alatt töltődik be.
2011. jún. 29. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:

"Mozilla Firefox kb. 2-5 perc alatt töltődik be"

??? A böngésző betöltődésének semmi köze a netes sávszélességedhez.

Ahogy a legelső válasz írta, böngészés, levelezés megy, de lassan.

2011. jún. 30. 02:07
 14/15 anonim válasza:

nekem is kemény 2G-ás stickem van:-)

A lényeg hogy tudsz vele böngészni ugyanúgy csak lassabban valamelyest.Youtube felejtős,DE például én még így szoktam zenét leszedni a 4shared-ről amikor lassú a net sebességem:-)

2012. jan. 30. 08:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 8 giga a korlátom, ezzel már mehet sok minden (videók is). Persze letöltésekhez nem jó még ez sem.
2012. jan. 30. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!