Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPHONE 4 vodafon, vagy t-mobil?

IPHONE 4 vodafon, vagy t-mobil?

Figyelt kérdés

Iphone 4-et szeretnék venni előfizetésre, már csak azt nem tudom eldönteni, hogy vodafonnál, vagy t-mobilnál vegyem meg.

A díjcsomag ugyan azt tudja, csak a vodánál 1000 ft al drágább, de az még annyira nem befolyásoló tényező.

A sebesség, térerő, internet sebesség szempontjából melyik szolgáltatót érdemes választani?

2011. márc. 29. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom, még mindig a T-mobilnál érdemes megvenni az iPhoe-t, nem a Vodánál.
2011. márc. 29. 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is a T-t ajánlom. Ők a tapasztaltabb iPhone-osok, és kapsz ingyen navigációs szoftvert is :D a Voda már hónapok óta csak ígérgeti de semmit nem lépnek. Én is T-s vagyok és nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatóval.
2011. márc. 29. 10:12
 3/4 bp1985 ***** válasza:
Függetlenbe vedd meg, bár ott is túlárazva van, viszont nem kell várnod rá, mint 30 éve a zsigulira.
2011. márc. 29. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
T-mobilenak jobb a lefedettsége, és több helyen van 3g mint vodánál így azt ajánlom. De ezt mondjuk erősen függ attól is hol tartózkodsz a legtöbbet, mifelénk a voda szinte használhatatlan míg a t-mobile térerő mindig fullon van.
2011. márc. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!