Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lassú a Vodafon mobil internet...

Lassú a Vodafon mobil internetem. A hibabejelentő közölte, hogy Ők lassították le, mert túlléptem valamit. Erről a szerződés kötéskor szó sem volt. Mindig elég lassú volt, jól döntök ha, szerződést bontok Velük?

Figyelt kérdés
Közölték, hogy 25.000 ft a bontási díj. Mi lenne, ha egyszerűen abba hagynám a fizetését? Hogy hajtják be? Ha szerződést bontok, akkor hol érdemes másikat kötni? T-HOME kábel tv-m van. Érdemes ott kötni? nem ragaszkodok a mobilhoz. Segítsetek! Mindenkinek pontot küldök.
2010. dec. 9. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akkor mégis minek kötöttél mobilt? Mindegyik forgalomkorlátos, benne van a szerződésben. Kössél netet T-Home-nál UPC-nél Diginél vagy amelyiknél akarsz, azoknál korlátlan az adatforgalom.
2010. dec. 9. 15:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a szerződésed lejártáig ne csinálj semmit , fizetgesd a havikat és ha lejár a hűség akkor mond le/föl a mostanit.
2010. dec. 9. 15:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Az még l év- addig tűrjük ezt a motor nélküli kocsit?
2010. dec. 9. 16:48
 4/13 anonim ***** válasza:
ühüm
2010. dec. 9. 19:04
 5/13 anonim ***** válasza:

A szerződésben benne kell lenni ha másnem nagyon-nagyon apró betűvel,hogyha túl léped az adatforgalmat amire szerződést kötöttél,akkor be lassítják vagy ki számlázzák.

Csak mert az eladó nem mondta,az nem jelenti hogy a szeződésben nincs leírva...

Egyébként bírosági úton be hajtják rajtad ha nem fizetsz.

Én azt tanácsolom hogyha felbontod a szerződést,akkor azt rendesen tedd,ne csak úgy hogy nem fizetsz tovább mert a Vodafon nagyon szemét.Én személy szerint utálom,csak negatív tapasztalatom ven velük..Ha nem fizetsz,akkor is szépen szépen számlázgatni fogják a neted.X hónap után ki kapcsolják a mobil netet,de tovább számlázzák a havi díjat akkor is..Ha a kifizetetlen számlák elérik az X összeget,mondjuk 100k vagy ilyesmi akkor ki perelik belőled,szerződést bontanak és büntetést is fizetned kell majd...Ezekkel nem lehet szórakozni.

Szerintem hívd fel az ügyfél szolgálatot hogy nem-e valami hibáról van szó,ha nem akkor mégis miért és meddig korlátozzák a sebességet,mert nem a végtelenségig az biztos..Vagy Vodafon-ál az se lehetetlen.

Ha úgy döntesz ott hagyod (én ott hagynám) akkor bontsd fel a szerződést,ne csak a pénzt tartsd visza mert nagyon meg szivathatnak hidd el.

2010. dec. 11. 20:22
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi. és mi van, ha megalkudnék velük, hogy adják vissza az eredeti szolgáltatást, valamennyit ráfizetnék az előfizetésre, kibirnám még az l év hüséget a magasabb összegre? Erre van lehetőség?
2010. dec. 11. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
USB modemes mobilneted van? Stickkel? Hány gigásra kötöttél szerződést? Nekem 8 gigás van és nincs vele semmi gond, de nem használok se torrentet, se MSN-t éjjel-nappal, sőt filmeket se töltök le. A mobilnet erre nem alkalmas. Ezért történt a lassítás, kb. egy hónapig tart, utána legyél sokkal óvatosabb.
2010. dec. 11. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyébként a telepítésnél már be kell állítani GPRS helyett HSDPA-ra, ez a valódi szélessáv, már ha van nálatok elég térerő.
2010. dec. 11. 21:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Hogy még mindig van aki megszívja ezt hihetetlen.Sajnos ha előfizetéses a mobilnet csomag akkor bukta mert nem lehet megszüntetni csak x összeg meg a hátralévő hónapok szám szorzatának befizetésével.
2010. dec. 11. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:

A lassítás az csak a néhány napig tart utána visszakapod a sebességet.

Ez úgy van ,hogy ha Te pl 26.án kötötted meg a szerződésedet velük akkor a Te hónapjaid mindig 27.én kezdődnek és mindig a következő hónap 26.áig tartanak. Ha tehát már pl 20.ára kimerítetted a gigályaidat akkor csak 20-26.a között lassítanak be és 27.étől újra normál sebed lesz , mert az új hónapban megint tiszta lappal indulsz.

2010. dec. 12. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!