Lassú a Vodafon mobil internetem. A hibabejelentő közölte, hogy Ők lassították le, mert túlléptem valamit. Erről a szerződés kötéskor szó sem volt. Mindig elég lassú volt, jól döntök ha, szerződést bontok Velük?
Figyelt kérdés
Közölték, hogy 25.000 ft a bontási díj. Mi lenne, ha egyszerűen abba hagynám a fizetését? Hogy hajtják be? Ha szerződést bontok, akkor hol érdemes másikat kötni? T-HOME kábel tv-m van. Érdemes ott kötni? nem ragaszkodok a mobilhoz. Segítsetek! Mindenkinek pontot küldök.2010. dec. 9. 14:45
11/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm. 4.44-es TE mondtad a legjobb hirt. Az hittem, hogy ez a lassitás már az egész éves hátralévő hüség időig igy lesz. Nem szoktam filmeket nézni, nem töltögetek semmit. Nem is tudom, hogy lehetett a tullépés. 50/N.
2010. dec. 12. 08:13
12/13 anonim válasza:
Ha kicsi a korlát, pl. 2-3 gigabájt, akkor néhány videó és Skype beszélgetés is elég a túllépéshez. Menj be a boltba és irasd át az Internet Édenre, ott 8 gigabájt a korlát és 6000 ft havonta.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megoldottam a problémát. Mivel T-HOME TV-kábelem van, igy kötöttem a T-nél egy vezetékes internet szerződést tegnap az Arénában. Igy a családi csomag tv 52 csatornával, a korlátlan internettel, ajándék ruterrel havi 8000 ft. A voda 4000 volt, és nem volt soha jó. Ha a T-t bekötik pár nap- akkor lemondom a vodát, és bebukom a 25ooo-et. Hát igy döntöttünk.Ja! és nem pár napig lassit a voda, hanem most l hónapig!
2010. dec. 13. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!