Facebook-on hol lehet megnézni a függő kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 09:25
1/6 anonim válasza:
1. Belépsz a Facebookra!
2. Baloldalt rákattintasz az "Ismerősök"-re! (ha vannak függő kapcsolataid, akkor mellette számot is látsz)
3. Megjelenik az általad keresett oldal! Már az oldal legelején a Megkeresésekkel kezdi! :)
2/6 anonim válasza:
Bal felső sarokban a facebook felirat mellett látsz egy ember alakú ikont(ha az egeret ráviszed ki is írja hogy függő kapcsolatok).
Ha szürke nincs függő kapcsolat ha piros akkor van.
3/6 A kérdező kommentje:
Hogy ez nekem nem tűnt fel:D Köszi a válaszokat!
2011. febr. 28. 10:53
4/6 anonim válasza:
Tegnap jelöltem valakit és még nem igazolt vissza. De a leírtak szerint néztem, hogy hol vannak a függő kapcsolatok és ő benne van-e? Hát nincs a függők közt.(Meg a nem függők közt sem, arról különben is értesítést kapnék)
Ez azt jelenti, hogy elutasította a jelölést?:(
5/6 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy elutasította. Nekem se szokta kiírni a függőket.
2011. aug. 5. 09:29
6/6 CINKE PAPA válasza:
Látom a válaszadók nem értették a kérdést.Vagy nem jól tudják.Ezért leírnám.Elöször is jelentkezz be a fecára.Felül a jobb oldalon,ahol meg szoktad nézni kik jelöltek ismerősnek,kattints rá a két emberke alaku ikonra.Ott lesz a beállítások mellett hogy ISMERŐSÖK KERESÉSE.Kattints rá:Ha beadta az oldalt,bal felső sarokban ott lesz hogy A KÜLDÖTT JELÖLÉSEK MEGTEKINTÉSE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!