Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem elérhető a Facebook?

Miért nem elérhető a Facebook?

Figyelt kérdés

adott egy frissen telepített rendszer, elméleti úton semmi se blokkolja az oldalt, ennek ellenére 1-2 napja nem hajlandó megjelenni. mintha automatikusan átirányítana valami. a probléma böngészőtől független, sütiket és előzményeket töröltem, de semmi változás. szolgáltató felől biztos nincs gond, mert másik gépen nincs tünet. egyéb ötlet?

[link]

2011. okt. 28. 11:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem javul meg, addig próbáld ezt: [link]
2011. okt. 28. 14:35
 2/13 A kérdező kommentje:
sajnos ez se vált be. belépés után a rendes webes felületre irányított tovább:/
2011. okt. 28. 18:58
 3/13 vagyokakilehetek ***** válasza:
ne chromot használj...
2011. nov. 18. 21:35
 4/13 A kérdező kommentje:

"a probléma böngészőtől független"

melyik része nem érthető...?

2011. nov. 19. 13:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Más oldalak betöltenek?
2011. dec. 1. 13:56
 6/13 A kérdező kommentje:
igen, minden más egyéb oldal betölt. valami exploit kerülhetett a gépre, amíg nem volt vírusirtó telepítve a gépre, de mióta van, az se talál semmit és olyan, mintha a DNS-gyorsítótárba túrt volna bele. bár ötletem sincs már, hogy hogyan ürítsem azt, vagy mennyire és hogyan lehetne kiüríteni, frissíteni. másik gépen tökéletesen elérhető az FB is. Nekem nem lételemem, de feltűnt, hogy ez így konkrétan meghalt. próbálja a böngésző behozni, hisz az ikon meg is jelenik a lapfülön és utána mintha átirányítaná valahova.
2011. dec. 2. 14:02
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem megy sose volt vele gond (És crohme ) használok sokal többre való mint a régi kedvencem a firefox
2011. dec. 13. 16:29
 8/13 anonim ***** válasza:

próbáld meg ezt:

ipconfig /flushdns

2011. dec. 13. 21:27
 9/13 A kérdező kommentje:
nem, sajnos ez se hozott eredményt. ezzel már párszor próbálkoztam. próbáltam OpenDNS DNS-szerver IP használatával is. megadtam a hálózati kapcsolatnak, konfiguráltam router-nek is (bár tudom, hogy utóbbi felesleges, mert másik gépen nincs gond), de semmi eredmény eddig.
2012. jan. 10. 14:03
 10/13 anonim ***** válasza:

mert isten azt akarja hogy ne facebook-oz.

töröld le és törlés közben szorongasd a bibliát

2013. jún. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!