Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatokat tesz tönkre a facebook. Miért?
ja
aki emiatt szakít, az szakít az msn, iwiw, akár az sms miatt is
Én ultimátumot adtam a barátnőmnek pár év kapcsolat után, hogy többet nem jöhet, ha nálunk is(legalább azt a kis időt ne gépen töltse hanem velem!), és minden nap azon lóg. Erre az volt a válasza, hogy azért csinálja, mert én meg más sportot nézek náluk a neten. Fél évre rá még mindig nem változott semmit a helyzet, igaz nem ez volt a fő ok, de akkor is szakítottunk.
Leginkább az a baja a facebooknak, hogy a komunikációt javítja a klaviatúrán, de a fizikai kapcsolatokat felakasztja és az ember képes megfelejtkezni arról, hogy van párja/barátja/barátai is az "életben" nem csak a bit-ek között. Tehát kb egy kalap az msn-myvip-iwiw-anyámtyúkja... mind csak a fészen több dolgot lehet csinálni! még jobban odaköti az embereket. 22F
Elég gáz, ha valaki a fb miatt balhézik. Van fb-m, nem enyhén függő is vagyok. Mégse kapok össze senkivel se a fb miatt. :D Msn-en is ugyanugy beszélek az emberekkel, myvipre csak nyomorékok járnak fel :S tele van czigányokkal... :S volt barátommal én is ezt csináltam, fb-ztem, mert le se sz.rt engem. : S
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!