Miért írják ki a lányok az italneveket facen? Mi a jelentésük?
Egyébként nem lenne ez rossz dolog, ha a nők tudnának titkot tartani. De az ugye tudva lévő, h a nők képtelenek a titoktartásra.
Mondom ezt úgy, h én is nő vagyok. (Néha már csodálkozom is ezen a tényen...)
Még én is csak ott tartottam, h 2-3 lány ismerősöm írt ki pl Tequilát, meg egy vki kiírta, h "Sprite", én meg rákérdeztem, h ez mi. Igazából nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, belőlük kinézem, h totál összefüggéstelenül mindent kiirkálnak.
Aztán gyanítottam, h hasonlatos ahhoz, ami volt régebben, h "I like it on the...", és rákerestem goolge-ban.
Vhogy biztos voltam benne, h már kering vhol az éterben, mert ma te kitalálod, holnap már a fél világ tudja.
És láss csudát: Én is hamarabb tudtam meg erről az oldalról:
mint körüzenetből, ami kb fél órával a postolásom után érkezett...
De rossz hogy ezt így elmondják :O én direkt nem mondtam el bátyámnak se :S
14L
fekete abszint lennel mert olyan kemeny vagy?
mint a szar?
Tessék a kulcs:)
Játszunk egy kicsit: Valaki bejelentette, hogy mi, lányok , megint valami különöset csináljunk a Facebookon, hogy a mellrákra felhívjuk a figyelmet, nagyon egyszerű és örülök, ha segítesz ezt a játékot terjeszteni. Múlt évben arról szólt a játék, hogy a melltartód színét, amit viselsz, állapotként posztolnod kellett. A fiúk naphosszat tűnődtek azon, mi is lehet ez. Idén a kapcsolatról lesz szó. Posztolj a lenti kód közül egyet állapotként (csak az italt, azt ne, hogy mit jelent...)
Másold be az e-mail-t és küldd tovább a barátnőidnek:
Tequila: Szingli vagy
Jack Daniels: Bonyolult
Rum: Veszélyes lány vagy
Pezsgő: El vagy jegyezve
Red Bull: Kapcsolatban
Sör: Házas vagy
Vodka: Én vagy "a másik nő"
Sprite: Nem találom az igazit
Likőr: Bárcsak szingli lennék
Gin: Házas akar lenni
Próbáljuk meg megint mindenkinek megmutatni, milyen erősek vagyunk mi, nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!