Balazs00xx kérdése:
Mi a jelentésük ezeknek a gomboknak a kormányon?
Figyelt kérdés
Ford mondeo 1993-as autóm van 2.0 16v kombi
és nem tudom mit jelentenek rajta a jelek , az egyik a tempomat de hogy, hogy és mint működik passz
bal oldalt van egy fehér karika pici
bal oldalt alatta egy piros karika pici
jobb oldalt egy egyenlőség jel
alatta egy plusz
és az alatt egy minusz jel
arra rájöttem hogyha a fehér pici karikt és a mínusz jelet megnyomom bekapcsol a tempomat a piros karikára meg ki
de a többi micsoda?
ebbe az elrendezésbe vannak a Jelek
2011. okt. 19. 10:50
1/4 anonim válasza:
A plusz megemeli a beállított sebesség határt (gyorsíthatsz vele) remélem a mínuszt kitalálod mi lehet!
2/4 A kérdező kommentje:
és az egyenlőség jel?:D
2011. okt. 19. 12:09
3/4 anonim válasza:
Fehér pici karikával bekapcsolod, magát a rendszert, ekkor még nem fogja tartani a sebességet, ha ezután megnyomod a + vagy - gombot onnantól dolgozik a tempomat. - és + gombal emeled, növeled a sebességet, az egyenlőség szerintem itt is a reset lehet, ezt megnyomva a sebességszabályozás kikapcsol, de ha újra megnyomod a+ vagy - gombot, akkor onnantól működik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infót. igaz minden mostmár tudok mindent
köszi!:)
2011. okt. 20. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!