Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Illegális rapidshare link...

Illegális rapidshare link megosztása?

Figyelt kérdés

Hali, az lenne a kérdésem, hogy illegálisnak számít-e ha valami illegális tartalmú rapidshare linket megosztok a blogomon? a rapid-os feltöltéshez nincs közöm, úgy találtam csak neten.

Üdv, LL

2011. febr. 1. 16:24
 1/7 anonim válasza:

attól függ.

jogvédett tartalom?nem lesz semmi,ha felteszed,de egyébként illegális,ha nem a tied és mondjuk egy zene album,de ezt csak példának mondtam.

írd körül mi az!(vagy rakd ide a linket!)

2011. febr. 1. 16:44
 2/7 anonim válasza:

általában a rapid azért van,mert illegális dolgokat tesznek fel rá.

(filmek,zenék,videok,képek,játékokk,stb.)

2011. febr. 1. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
jogvédett tartalom(Iphonejáték ráadásul gameloft) szóval egy ilyen rapidsharre feltett játékot szeretnék kilinkelni a blogomra. így illegális? az én gondolkodásmódom szerint én nem tettem jogsértőt, vagy mégis?
2011. febr. 1. 16:49
 4/7 anonim válasza:

előző kettő vok-XD,de illegálisat tettél,de mindenki felrakja az oldalára az ilyen dolgokat.az,hogy gameloft,az tökmindegy.nem te töltötted fel,nyugodtan felrakhatod(akkor is rakhatnád,ha te töltötted volna fel)

ha arra vagy kíváncsi,hogy illegális-e:tulajdonképp igen.

ha arra,hogy büntetés jár-e érte:ilyenért nem,naponta több százezren is rapidolnak.

megtudtad,amire kíváncsi voltál??

2011. febr. 1. 16:53
 5/7 A kérdező kommentje:
alap :D kösz a felvilágosítást :D
2011. febr. 1. 16:55
 6/7 anonim válasza:
szívesen!
2011. febr. 1. 16:56
 7/7 anonim válasza:
rakd fel a blogodra,baj nem lesz belőle!
2011. febr. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!