Valaki el tudná küldeni a linket, hol találom meg Betty Edwards jobb agyféltekés könyvét? és mielőtt valaki fölöslegesen leirná, hogy van már ilyen kérdés:1. rapidshare link nem működik 2. hotfile-ról pedig nem enged letölteni
Köszönöm a választ!
az utolsó előttinek meg: nem rég regisztráltam,először és utoljára tettem fel a kérdést,szóval ne kombinálj!
Egyébként ha normálisan elolvastad volna a kérdést,le is írtam,hogy AZÉRT tettem fel,mert az előző válaszokban nem találtam rá MEGFELELŐ VÁLASZT. Azért van ez az oldal,hogy megkérdezd amit nem tudsz.
Minden kérdésre a googlet dobod be? Akkor mire van ez az oldal? Pontosan azért,mert valamit nem találni ott meg!
Nem vagyok kíváncsi a szellemes válaszokra/megjegyzésekre,minek ír egyáltalán valaki,ha nem tud segíteni?!
Talán azért kérdeztem meg ITT,mert VALÓDI választ szeretnék és mert a google-ban is csak rapidsher-és hotfile-os linkekre bukkantam.
Nem értem az ilyen ,, google a barátod'' és hozzáhasonló embereket,akkor mégis mi a fenét keresel ezen az oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!