Moobs.hu-nak mi baja?
Figyelt kérdés
csak nálam nem műkődik?2008. jan. 18. 19:37
31/36 anonim válasza:
Köszönöm a moobsnak hogy időben értesített minket hogy az oldalon változás lesz.
Valaki nem tudná megmondani hogy hogyan léphetnék be?
Mert ha az előző oldalról áthozom a felhasználónevet és jelszót, ugy sem enged be mert hibás felhasználónév vagy jeszó-t ir ki, ugyhogy nem tudom mi lehet a gond, segitsetek, kérlek!
32/36 anonim válasza:
A moobs oldal teljesen megváltozott, az átirányítás automatikus mindenkinél! Jelentkezz be, mert akkor ott ugyanott folytathatod ahol a moobs-on abbahagytad;-)
Más lett a neve, igen, meg más motoron müködik!
33/36 anonim válasza:
Tegnap láttam az esti híradóban hogy lefoglaltak 43 szerver gépet remélem nem az Moobs-ét
34/36 anonim válasza:
mekkora csicska mindenki aki pénznyelős oldalrol tölt le bármit is.....
35/36 anonim válasza:
Neked biztos azért nem jön Be mert már nem moobs.hu hanem: www.beload.hu ez az nekem igy jó nézd meg
36/36 anonim válasza:
A moobs mint olyan megszünt el lett adva és egy másik csapat vette átt és átt keresztelte beloadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!