Moobs.hu-nak mi baja?
Figyelt kérdés
csak nálam nem műkődik?2008. jan. 18. 19:37
1/36 anonim válasza:
Nem csak nálad nem működik, szerver oldali hibát sejtet a "reakciója" az oldalnak.
3/36 anonim válasza:
Nálam már tegnap délután óta nem jön be.Össze esett a serverük.sztem.
4/36 anonim válasza:
Nekem is rossz már tegnap óta, valaki tudja mikor lessz jó?
5/36 anonim válasza:
Nekem sem jön be az oldal,remélem nem szünt meg.
7/36 anonim válasza:
Ha a fómumokban jól olvastam, akkor vmi új design, meg új motor lesz és ezért nem lehet elérni!!! Még jó, hogy erről a moobs mindenkit értesített...legalább 1 emailt dobhattak volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/36 anonim válasza:
igen, volt szó új design-ról meg motorról, de szerintem mindenkit értesítettek volna ha leáll x időre.
Tehát szvsz server crash.
9/36 anonim válasza:
Tegnap küldtem 2db 960Ft-os sms-t arányjavításra, mert azt írták duplán írják jóvá a hétvégén. Erre még letölteni sem tudok!!!
10/36 anonim válasza:
Lehet, hogy az emelt díjas sms-ket saját célra használták fel? És csak beugratás volt a dupla jóváírás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!