Mi lehet a baja a facebook chatnek? (Hozzá nem értők kíméljenek. )
Úgy egy hete kezdett fura lenni, hogy soha, senki nincs fent a chaten, pedig be vagyok jelentkezve. (Mielőtt szó érné a ház elejét, többször próbáltam ki- és bejelentkezni úgy a chaten, mint magán a facebookon.)
Majdnem 600 ismerősből nem létezik, hogy soha nincs fent senki. Kipróbáltuk a barátnőmmel, ő is be volt jelentkezve és én is, ő látott olyan közös ismerősöket chaten, akik nálam természetesen szintén nem voltak bejelentkezve.
Tudom, kis problémának tűnik, de sokakkal így kommunikáltam, voltak csoportok, ahol így üzentünk egymásnak (pl egyetemi). Ha valaki bármit tud erről, hogy mit tudnék tenni, vagy hová tudnék fordulni, kérem segítsen.
Próbáltad már másik böngészőből megnézni?
+ ha megnyitod(gondolom már nálad is az új chat van)
akkor ilyen kis téglalap jelenik meg, mintha töltené be az online ismerősöket? Kiírja hogy hány ismerős online?
Másik böngészőt is próbáltam, ott is ugyanaz a helyzet.
Egyébként nehéz megfogalmazni, hogy mit mutat, mert a baráti körömből még senkinek ilyet nem láttam: szóval jobb oldalon egy oszlopban végig az ismerőseim és lényegében olyan, mintha mindenki fent lenne, de mellette még sincs ott a zöld jelzés, hogy online. Ha rákattintok, hogy írjak neki, kiírja, hogy a felhasználó nincs online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!