Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows 10-ben hogyan lehet...

Windows 10-ben hogyan lehet törölni a felhasználói fiók jelszavát?

Figyelt kérdés

A "netplwiz" szót beírtam a futtatásba, és ki is adta az ablakot, ahol ki lehet pipálni, hogy kérjen-e jelszót, vagy sem. De miután átléptem másik felhasználói fiókba, ott megint kért jelszót. És most már nem tudom beállítani, hogy ne kérjen jelszót. Miután kiválasztottam a rendszergazdai felhasználói fiókot, kikapcsoltam a pipát, és újból beléptem, akkor is kért jelszót. És az egészet a rendszergazdaiból csináltam. Nem mintha otthoni számítógépnél bármi értelmét is látnám, hogy rendszergazdai felhasználói fiók kéne, lehetne az összes fióknak a maximális jogosultsága.

De visszatérve az eredeti kérdésre. Hogyan tudnám a jelszavakat nem kikapcsolni, meg ki-be kapcsolgatni, hanem törölni? És ha majd újból akarnék jelszót, majd újból létrehoznék.

tegnap 01:14
 1/4 anonim ***** válasza:
tegnap 08:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
tegnap 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzem hogy ha telepítéskor v user létrehozásakor nem adsz meg jelszót amikor kéri akkor nem lesz jelszava. Ennyi.
tegnap 11:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de adtam meg jelszót. Csak most le akartam szedni a jelszót.
tegnap 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!