Ha ezt a laptopot felbővítik 4 gigáról 8giga RAM-ra, akkor elfut rajta a windows 10, office és böngésző általános felhasználással (youtube, levelek)?
Szerintem menne így ahogy van, RAM ügyileg szerintem netezésre Office-ra elég.
Ha kell ez a gép inkább egy SSD-t raknék bele, többet dobna a felhasználási élményen.
Az ilyen procikkal értelmes VGA nélkül már nem nagyon lehet youtubeozni. Ezek meghalnak a h.264-el már, talán-talán 720p menne, de én már azt is kétlem. Ezek a vackok MPEG-re voltak alkalmasak. Ha mellé tennél valami olyan GPU-t, amin van h.264 chip akkor nem lenne probléma, de hát nem tudsz.
Nekem van egy 14 éves Lenovo (valamilyen) laptopom igaz AMD Turion DualCore-al 4GB RAM-mal, 64 bites Windows 10 van rajta.
A kérdésben szereplő kívánalmaknak megfelel nálam (net, office, YouTube) ezért írtam, "ha kell EZ (a lassú izé) a gép" akkor lehetséges a használata, bár kellemesnek nem mondanám. 😉
Abban teljesen igazgatok van, hogy elavult, súlyos pénzeket beleölni nem szabad.
#2 voltam
6-os
Csak abban van egy 8xxx Geforce \ 2xxx HD Radeon, amik képesek a hardveres h.264 dekódolás gyorsítására, ugyan ezt az Intel GMA-ról nem lehet elmondani. Már pedig elég nagy az esély, hogy az övében az van.
Huscomb1 fejet hajtok elötted, soha nem gondoltam volna, hogy ebbe dGPU van 🤭 azt hittem iGPU-s (a "with AMD Radeon Graphics" matricáról) Ő egy Lenovo Ideapad G565 és igen győztél Radeon HD 5470 van benne. (Soha nem volt egy erőgép így se)
Nem akartam a kérdez őt meg vezetni Bocsesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!