Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az egér oldalán lévő gombok...

Az egér oldalán lévő gombok csak böngészőben használhatók, és ott is csak előre-hátra mozgáshoz az előzményekben? Nem programozható.

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tudom hasznalni ablakokban előre hatra, jatekokba programozhatom mas mas funkciokra
2023. jan. 10. 11:36
 2/11 2*Sü ***** válasza:
Sok egérhez van valamiféle driver, segédprogram, amivel a gombokhoz rendelt billentyűkombinációk testre szabhatók.
2023. jan. 10. 11:37
 3/11 Fulár ***** válasza:
Jâtékok allatt bármilyen egyéb funkcióra beâllíthatóak.Feltéve ha az adott játék támogatja.De a 99 százalékuknal nem szokott gond lenni.
2023. jan. 10. 11:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Direkt odaírtam, hogy nem programozható. Nincs driver.
2023. jan. 10. 11:39
 5/11 anonim ***** válasza:

#4: Milyen rágcsálóról van szó? Gyártója, típusa? Milyen alkalmazásokban használnád még?

Esetleg pár ingyenes szoftver az egérgombok beállításához:

[link]

2023. jan. 10. 11:52
 6/11 2*Sü ***** válasza:

> Direkt odaírtam, hogy nem programozható.

(Nincs telepítve vagy egyáltalán nem létezik?)

Esetleg el tudom képzelni, hogy valami nagyon C kategóriás egér esetén egyszerűen csak a BrowserBack (166) és a BrowserForward (167) billentyűkódokat (nem elírás) küldi ki az egér és megspórolták hozzá a kezelőszoftvert. Főleg Bluetoothon kapcsolódó egérnél tudok leginkább ilyet elképzelni.

Ebben az esetben egy adott alkalmazáson belül – ha van erre mód –, vagy az operációs rendszerben globálisan testre lehet szabni a gyorsbillentyűket, és más funkciót rendelni az adott billentyűkódot. Illetve még az olyan programokat próbálnám ki, mint az AutoKey, azzal is el lehet esetleg kapni az egér által küldött billentyűleütés eseményt és valamilyen más billentyűkombinációt vagy makrót rendelni hozzá.

2023. jan. 10. 12:09
 7/11 A kérdező kommentje:
#4 Eredeti SilverCrest... (Lidl). Kösz a linket. Nem tudom, talán hangerőállításra is jó lehet. Vagy notebooknál fényerőhöz.
2023. jan. 10. 12:10
 8/11 A kérdező kommentje:
#5 Igen, valószínűleg ez is ilyen C-kategóriás. Kösz a tippeket.
2023. jan. 10. 12:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Bocs, #5 és #6 akart lenni...
2023. jan. 10. 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Autohotkey-jel bármi programozható.
2023. jan. 10. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!