Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet egyszerűbben...

Hogyan lehet egyszerűbben regisztrálni a Facebookra, hogy elkerüljem a személyazonosságom felülbírálási cirkuszt?

Figyelt kérdés

Regiztem a Facebookra, mindent úgy csináltam ahogyan kérte a rendszer. Profilképet is feltettem magamról, meg azokat a kockaképeket vagy micsodákat is helyesen beillesztettem a megfelelő helyre.

Letelt egy nap, mire felülbírálták és nem fogadták el, nem feleltem meg az alapelveiknek.

Már elfogyott a türelmem. :P

Hogyan lehetne egyszerűbben regizni a nyomorult Facebookra??

tegnap 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Van már másik fiókod amit használsz, vagy kitiltottak korábban? A rendszer ezeket is megjegyzi, tiltás után nem fog csak úgy visszaengedni egy másik profilból, hogy szabadon folytasd tovább amiért kiraknak.
tegnap 16:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Volt igen. Egyiket töröltem kb. 2 hónapja.

volt még két profilom, persze mind valós. Az elsőbe nem tudtam bejutni, mert nem engedett be és azt hiszem feltörték, így magára maradt az a profil.

Csináltam újat, ami 3 évig gond nélkül ment, aztán ide se tudtam bejutni, mert a rendszer 30 perces élő webkamerás videót kért és ha nem csinálom meg akkor 180 nap után törlődik.

Nyilván az zavarta a Facebookot, hogy egyforma volt a nevem a profilokban.

Most meg minden regisztrációnál kér képet, csak így enged tovább jutni, persze ha felülbírálják, ami meg is történt, csak nem fogadták el. :P

Csinálok akkor megint egy új postafiókot és képet magamról, hátha hisznek nekem. :P

Régen még nem kellett a regisztrációnál képet tennei.

tegnap 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!