Friss telepítés után gmail személyazonosság igazolását kér?
Figyelt kérdés
Simán betöltöttem a chrome könyvjelzők mentését html-ből, és nem működik. Hogyan oldható meg?#Gmail #személyzonosság
2023. aug. 31. 17:13
1/19 anonim válasza:
Kövesd az oldal leírását. Ha nem enged be máshogy, arra is itt sem találnak neked kibúvót. A felhasználási feltételeket pedig elfogadtad, ha így akarnak azonosítani akkor vagy megteszed, vagy nem használhatod tovább a szolgáltatást.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ilyent még nem láttam.
Milyen számot adjak meg (+36 és mobilszám ?), mert a ..... végén ott van egy 32 a mezőben, amit feldobott a gmail, még sosem láttam ilyent. Mi az a 32, az is szerepeljen?
2023. aug. 31. 17:35
3/19 anonim válasza:
Azt a számod add meg, ami a Gmail fiókodhoz volt csatolva. Feltételezem, a saját mobilszámod lesz az.
5/19 anonim válasza:
Ne bízd a Google-re az adataidat! Használj olyan böngészőt, ami nem kémkedik utánad!
6/19 A kérdező kommentje:
Egy barátom gépe, én csak újra telepítettem. Azt gondoltam a könyvjelzők lementve, visszatöltve a jelszavakat is elintézi.
2023. aug. 31. 21:09
7/19 A kérdező kommentje:
>5. Gmail fiók...tök mindegy melyik böngészőn nyit-nám meg. Mindenhol ezt az ablakot dobja fel.
2023. aug. 31. 21:11
8/19 anonim válasza:
"Azt gondoltam a könyvjelzők lementve, visszatöltve a jelszavakat is elintézi."
A könyvjelzők importálása?
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi.
Igen exportáltam, aztán telepítés után importáltam és semmi. (Chrome)
2023. aug. 31. 21:21
10/19 anonim válasza:
A könyvjelzők azok könyvjelzők, nem jelszavak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!