Történt velem egy olyan incidens, hogy egyszer csak gépeztem és beléptem a YouTube-ra és hírtele ki voltam jeletkezve az összes Google Fiókomból? Azt írta ki a YouTube, hogy "Személyazonosság igazolása" ugye ilyenkor azt kérte?
"az utolsó számjegye 82, de az enyém 94"
Amit tetszett kapni kódot, 94-re végződik? De akkor hol van 82?
Nem törtek fel és loptak el. Egyes tartalmak megjelenítése életkor igazoláshoz kötött, és a rendszer valószínűleg kidobott, hogy a fiók igazolása megtörténjen.
A probléma csak az, hogy úgy lettek jelszavak vagy telefonszámok módosítva, hogy nem lett hozzá frissítve az ahhoz tartozó fiókok biztonsági beállítása, így olyan telefonszámra menne ki a jogosultság igazolásához a kód, ami már nem él vagy nincs többet használatban.
Első körben be kellene lépni a Google fiókba, és megnézni a társított telefonszámot, majd átírni a jelenlegire. Utána pedig tisztázni hogy mi is a használt jelszó a fiókhoz, és azzal belépni. És innentől kezdődhet az életkor igazolás.
"be kellene lépni a Google fiókba, és megnézni a társított telefonszámot, majd átírni a jelenlegire"
Ahhoz is kell a jelszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!