Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekomnál lehet bérelni/igény...

Telekomnál lehet bérelni/igényelni bárhonnét elérhető VoIP hívószámot? Ha igen, milyen előhívóval fogják adni, ill. mennyi a havi előfizetés?

Figyelt kérdés

dec. 6. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
VoWifi van (wifi hang) aminek ugyanaz a száma meg minden. Külföldröl nem próbáltam.
dec. 6. 21:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát nekem az mindenképpen kéne, hogy a hagyományos GSM hálózatban levő mobilokat, sőt, akár vezetékes számokat is fel tudjak hívni! Illetve hogy ők is vissza tudjanak hívni.

Ugyanakkor ezt számítógépről kéne megoldanom, szoftverből. Sőt, az is jó lenne, ha a régi VoIP-knél elérhető tiszta hangminőség is adott lenne (persze biztos internetelérés mellett).

dec. 6. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Külföldi hívás nem jönne szóba, csak belföldi számok hívnának ill. én is hívnám azokat.
dec. 6. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!