Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom megnézni, a netes...

Hogy tudom megnézni, a netes adatforgalmat?

Figyelt kérdés
Régen a telekomnál láttam, de megszűntették, gondolom, mert az emberek rájöttek, hogy elég a kisebb csomag. Telefonban és egy LTE routerben használom két simkártyával. Vagy lehet tőlük kérni egy adatforgalom listát pénzért? az is jó lenne, de legutóbb azt mondták, hogy nincs.

dec. 6. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Android Xiaomi

Beállítások->Kapcsolat és megosztás -> Adathasználat

Ma: Mobiladat-használat x B <- ha itt ráböksz, akkor lehet heti, havi statisztikát kérni. Jobbra fent meg wifi / mobiladat között válthatsz.

dec. 6. 11:18
 2/3 A kérdező kommentje:
kösz és esetleg ami a routerben van? a gépemen meg tudom valahogy nézni, hogy melyik ssid vel esetleg routerrel mennyi volt a felhasználás? mert a kettőt összeadva kijönne
dec. 6. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Típusonként ott is eltérhet, mint ahogy a teló esetén is, ráadásul azt így megnézni se tudom, de rákeresni max rá lehet a neten, de az adatkorlát beállításánál lehet.

pl:

[link]

dec. 6. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!