Tegnap óta nem lehet elérni ezt az oldalt. -- bitepito.hu "A bitepito.hu online állapotban van,de nem válaszol a kapcsolatfelvételi kérésekre" ...Valakinek van-e valami infó róla?
Figyelt kérdés
nov. 5. 18:26
11/15 A kérdező kommentje:
Így már sikerült behozni az oldalt. Miért lett ez az elérhetőség ennyire bonyolult?
nov. 6. 19:03
13/15 A kérdező kommentje:
A javasolt proxy oldalon beírtam " hogy tracert bitepito.hu" és amit kiírt bemásoltam a keresőbe. Köszönöm a sok segítséget.
nov. 6. 19:19
14/15 anonim válasza:
őőő, nem ezt irtam, a proxy oldal azert volt, hogy azon keresztul eléred-e, a tracert meg parancssorba kellett volna, hogy megnezzuk, hol akad el. De mindegy, jo lesz igy is neked
15/15 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm, ennyit a hozzáértésemről. De javítok:) Egyébként a keresett oldalnak egy régebbi változata jött be, ami sajnos elég adathiányos.
nov. 6. 19:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!