Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tegnap óta nem lehet elérni...

Tegnap óta nem lehet elérni ezt az oldalt. -- bitepito.hu "A bitepito.hu online állapotban van,de nem válaszol a kapcsolatfelvételi kérésekre" ...Valakinek van-e valami infó róla?

Figyelt kérdés
nov. 5. 18:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elérhető az oldal és működik is. Próbáld másik böngészőből esetleg.
nov. 5. 19:04
 2/15 anonim ***** válasza:
itt is megy
nov. 5. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:

Inkább itt válaszolok: "Akkor csak a Chrome keresővel nem működne? Eddig nem volt ezzel gond, miért tenné, mit gondolsz? Most telepítsek egy másik böngészőt? Melyiket javaslod?"

Lehet, hogy valamelyik bővítményed okozza a hibát, én is Chrome-ot használok. De, ha használni akarod az oldalt és nem tudod mit frissíthettél vagy raktál fel, amióta nem működik, akkor rakj fel másik böngészőt pl.: Edge vagy Firefox

nov. 6. 09:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem frissítettem, nem változtattam semmit, ez csak úgy elérhetetlen lett. Köszönöm a választ, megpróbálom a böngésző váltást. Egyébként fórumon olvastam olyat is, hogy az oldal működtetője - Pölöskei(?)- egyszerűen letilt egyes felhasználókat(?) valamiért.
nov. 6. 10:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Firefox-al sem jön be az oldal.Akinél működik, kérném szépen ha lehet privátban megírná hogyan keressem?? Nagyon megköszönöm!
nov. 6. 17:11
 6/15 anonim ***** válasza:
?beirod, bitepito.hu és kész. mit ir ki pontosan, minden más oldal jo?
nov. 6. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
[link] proxyval is probald meg
nov. 6. 17:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Minden más oldal jó! Ám a keresett bitepito.hu alatt ezt írja ki--

"A webhely nem érhető el A(z) bitepito.hu túl hosszú ideje nem válaszol.

Próbálja ki a következőket:

A kapcsolat ellenőrzése

A proxy és a tűzfal ellenőrzése

A Windows Hálózati diagnosztika futtatása" Megtettem és ott minden rendben. Az ajánlott proxyval meg egész más oldal jött be, úgyhogy nem próbálkozom tovább.

nov. 6. 18:46
 9/15 anonim ***** válasza:
mi az., hogy egészen más oldal jött be?
nov. 6. 18:48
 10/15 anonim ***** válasza:
parancssorba ird be, hogy tracert bitepito.hu és amit kiir, másold be
nov. 6. 18:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!