Facebook likeok korlátozása? Mit takar pontosan?
Figyelt kérdés
Be lehet állítani, hogy az összes reakciót csak én lássam. Ez mit takar pontosan számhoz van kötve az ismerőseim hányat lathatnak vagy, hogy működik ez? Mi alapjan láthatnak valakit vagy nem?
Egyik ismerosomnek be van allítva de pl az egyik képénél én az összes reakciót látom.
nov. 3. 15:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem a közös ismerősök reakciói láthatóak
aki csak neki ismerős, azt nem, de az összes számot írja ki
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ír ki számot csak a jeleket. Van egy képe néztük közösen és mindenki reakcióját látom pedig egy közös ismerősünk sincs.
nov. 3. 17:59
3/5 anonim válasza:
Az a reakciók számára utal, hogy nem írja ki. Ettől függetlenül te megszámolhatod :)
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor csak a számot nem írja ki de ugyaam úgy látják azismerősök,hogy kik reaagáltak rá?
nov. 3. 22:41
5/5 anonim válasza:
Igen. Vagy ha nyilvános a poszt, akkor a nem ismerősök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!