Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook oldal (nem profil)...

Facebook oldal (nem profil) korlátozása - miért?

Figyelt kérdés
A facebook korlátozta a vállalkozásom oldalát és emiatt pl nem tudom instagrammal összekapcsolni.. meg hirdetni sem. De nem tudom, miért korlátozta, mert azt sehol nem írja konkrétan. Kértem újraellenőrzést,de akkor is korlátzova maradt. Hogy tudjam, meg, mi a baj, mit csináljak?
júl. 9. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Olvasd át a felhasználói feltételeket, és hasonlítsd össze a múltbéli tevékenységeddel.
júl. 9. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz, van vagy 10.000 oldal... :D senkinek nincs ideje ezt végigolvasni és kielemezni. Azért tettem fel a kérdést, hogy van-e valami épkézláb módszer megtudni, mivel van baja. Nem csináltam semmit, biztos vagyok benne, hogy nem sértettem semmilyen FB alapelveket, csak nyilván valami algoritmusuk valamit félreértett.
júl. 10. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A facebook elég szűkszavú, ha indokolni kell, tőlük nem fogsz részleteket megtudni. Azt kell végiggondolnod, hogy a vállalkozási oldaladon keresztül hogyan léptél kapcsolatba az emberekkel, elsősorban azokkal, akik nem az ismerőseid.
júl. 10. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!