Meddig tart a Facebook oldalunkra kiszabott korlátozás?
Figyelt kérdés
Próbálunk utánajárni mindenhol a szerkesztőtársammal, de választ nem találunk. Facebook oldalunkra (kb 27.000 kedveléssel bír) kitettünk egy videót, valamiért kifogásolta a facebook és korlátozás alá került a lap. Posztolni tudunk, meg minden, de iszonyatosan kevés lett az elérés. Nem találjuk sehol, meddig fog tartani. Egy hónap is eltelt már és semmi. Kb az embernek kedve sincs már kirakni semmit se. Azt írja, csökkentett bejegyzés alatt van. Mondták, hogy a face supportnak sincsen értelme írnunk. Reméljük, nem tart el egy évig, mert hülyét kapunk.júl. 13. 18:38
2/16 A kérdező kommentje:
Egy vicces videó volt, ahol egy aluljáróban egy Pókembernek öltözött csávó kerget egy másikat, akit meg akar állítani és a gatyájánál fogva próbálta és kb 0.5 mp-ig látható volt a fél feneke... és ez szexuális kizsákmányolás volt a face szerint... akkor fel se tűnt, amikor kitettük. Röhej
júl. 14. 09:13
3/16 anonim válasza:
Ekkora face oldalnál már illine észnél lenni és úgy postolni hogy ne legyen baj.
4/16 A kérdező kommentje:
köszi, ezzel mondjuk nem vagyok előrébb.....
júl. 14. 10:54
5/16 anonim válasza:
Megérett a facebook a pusztulásra...Egy igazi mocsok.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen, erre sajnos mi is rájöttünk.. tehát más megoldás nincs, csak várni? Hogy leteljen az az idő, ami fogalmunk sincs, mennyi lesz?
júl. 15. 17:08
8/16 A kérdező kommentje:
Nem írtunk még oda, mert azt mondták, semmi értelme.. de egyébként hol tudnánk ezt megtenni? Köszi!
júl. 15. 21:15
9/16 anonim válasza:
En nem tudom, nincs facebookom csak gondoltam csak van valami support
10/16 A kérdező kommentje:
2 hónap és sajna még mindig tart...
aug. 17. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!