Otp bank külföldi szerencsejáték korlátozása miatt az Unibet is elszenvedi ezt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 20:10
1/10 qkker1 válasza:
Tudtommal az Unibet legálisan működik Magyarországon is.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Tedd még fel 9000000x ezt a kérdést!
4/10 anonim válasza:
Feleségem erste banktól már nem tudott utalni rá. Skrill számláról viszont igen. Vigyázni kell, hogy a skrill számlás név megeggyezzen az unibet neveddel.
5/10 anonim válasza:
Minden banknál letiltották egy törvénymódosítás miatt. A pénz küldést és fogadást is!
6/10 anonim válasza:
"Tudtommal az Unibet legálisan működik Magyarországon is."
Nem legális.
Két opció kell, hogy online kaszinót nyithass Magyarországon.
1. Kell élő kaszinónak is lennie. Unibetnek nincs Magyaroszágon.
2. Iszonyatos mértékű pénzt kell befizetned. (Nem érné meg, mert nem folyik be annyi bevétel itthonról, mint amennyit fizetniük kéne).
Azért nincsennek más kaszinók Magyarországon, mert lehetetlen pénzt kérnek tőlük, kívétel a NER-es haverok kaszióni. :)
És a kérdésre a válasz:
Igen az unibetet is érinti.
7/10 anonim válasza:
Szerencsére ki lehet játszani a dolgot. Fentebb írták, skrill vagy neteller számláról simán lehet játszani, arra kiutalni. Onnan meg a bankodba. Csak az unibet finnyás. Ha nem ugyanabban a sorrendben van a neved ezeknél mint ott, nem tudsz utalni.
8/10 anonim válasza:
Ott rohadjon az összes neres köcsög a saját szarában😃 Én is megoldottam skrillel😉 Ennyi.
9/10 anonim válasza:
Hülye kérdés de nem tudom: Mi az a NER?
Nekem ma már nem engedte befizetni.
"Szerencse" hogy nincs már rajta pénzem. Volt amikor 100.000 felett is volt ott.
10/10 Nemzeti konzervatív válasza:
Én ma fizettem be CIB bankkártyával, simán ment. Meg is lepődtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!