Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltört FB fiók?

Feltört FB fiók?

Figyelt kérdés
Feltörték a fiókomat, megváltoztatták a telefonszámot, emailt, jelszót. Hogyan tudok visszajutni? a /hacked oldalt próbáltam de csak új jelszót tudok kérni a fentebb írt megváltoztatott címekre, nincs olyan opció hogy feltölthetem a személyimet és megadhatok egy új emailt. (régen engedte mikor pár éve így jártam)

okt. 24. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha a telefonszámod is hozzá volt csatolva a fiókhoz gondolom SMS kód hitelesítőként, akkor hogyan sikerült meglovasítani a fiókod?

Jelenleg erre egyetlen ismert mód van. Munkamenet eltérítés ehhez viszont vírus kell hogy legyen az eszközödön.

A facebook helyreállítási lehetőségeknél most is van ilyen opció:

Nem férek hozzá a fióknál szereplő telefonszámhoz vagy e-mail-címhez.

[link]

okt. 24. 17:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt írja:

Nem tudsz más eszközzel próbálkozni?

Ha már nincs hozzáférésed a bejelentkezési e-mail-címedhez vagy telefonszámodhoz, sem másik eszközhöz, amelyet korábban a fiókba való bejelentkezéshez már használtál, nem tudunk más módszert biztosítani számodra a bejelentkezéshez, mert nem biztonságos.

Megértjük, hogy ez nem feltétlenül segít visszajutnod a Facebookra. Csak így tudjuk megakadályozni, hogy ne férhessen olyan a fiókhoz, aki nem a tulajdonosa.

Eladtam a régi telefonomat, valszeg az új tulaj törte fel a fiókomat akkor.

okt. 24. 17:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Bármit csinálok, mindig ezt dobja ki, nem jutok el addig hogy kérje valamelyik okmányom fényképét.
okt. 24. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Csak telefonon használtad a Facebook-ot asztaligép Tablet? Mert ha igen az gáz. Az hogy nem férsz az emailcímhez és a telefonhoz az még nem volna annyira probléma de ha nem maradt olyan eszközöd sem amivel a Facebook-ot használtad az már igen. Egy fiók megjegyzi és biztonságos eszközként elmenti azt az eszközt amivel használták. Ezt a hacker sem tudja megváltoztatni.

Mikor egy fiókra helyreállítási kérelem érkezik a rendszer látja hogy olyan eszköz kérte a helyreállítást ami korábban regisztrált eszköz volt a fiókban. Ezért engedi a helyreállítást. Ha nem maradt ilyen eszközöd akkor sajnos nem fogod tudni visszaállítani. Amennyiben esetleg van más eszköz amivel legalább párszor beléptél abba a fiókba akkor azzal az eszközzel kell megpróbálni a visszaállítást.

okt. 24. 18:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak telefonról jelentkeztem be sajna :( De sehogy se tudom a személyimmel igazolni hogy én vagyok a tulaj? :/
okt. 24. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Amikor a regisztrált eszközről beérkezik a kérelem akkor szokták a személyi igazolást kérni. Mivel nincs ilyen eszközöd el sem tudsz jutni eddig a lehetőségig.
okt. 24. 19:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez rohadt jó :(
okt. 24. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Eladtam a régi telefonomat, valszeg az új tulaj törte fel a fiókomat akkor.

Telefonszámoddal együtt adtad el a telefont?

A telefont eladáskor nem állítottad alaphelyzetbe hogy törlődjön minden személyes adat beállítás?

okt. 24. 20:50
 9/9 A kérdező kommentje:

De, alaphelyzetbe állítottam!

Dehogy adtam el számmal együtt.

De valahogy megváltoztatták a számot, emailt, jelszót, profilképet. Akkor lehet hogy nem az új tulaj volt, nem akarok vádaskodni, illetve hetekkel ezelőtt adtam el és csak tegnap törték fel a fiókomat. Jött pár email egymás után a FB-tól hogy telefonszám eltávolítva, új telefonszám hozzáadva, jelszó megváltoztatva, új email hozzáadva, email eltávolítva, eszköz eltávolítva a megbízható eszközök listájáról stb. Pár perc leforgása alatt.

okt. 25. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!