Feltört FB fiók?
Ha a telefonszámod is hozzá volt csatolva a fiókhoz gondolom SMS kód hitelesítőként, akkor hogyan sikerült meglovasítani a fiókod?
Jelenleg erre egyetlen ismert mód van. Munkamenet eltérítés ehhez viszont vírus kell hogy legyen az eszközödön.
A facebook helyreállítási lehetőségeknél most is van ilyen opció:
Nem férek hozzá a fióknál szereplő telefonszámhoz vagy e-mail-címhez.
Ezt írja:
Nem tudsz más eszközzel próbálkozni?
Ha már nincs hozzáférésed a bejelentkezési e-mail-címedhez vagy telefonszámodhoz, sem másik eszközhöz, amelyet korábban a fiókba való bejelentkezéshez már használtál, nem tudunk más módszert biztosítani számodra a bejelentkezéshez, mert nem biztonságos.
Megértjük, hogy ez nem feltétlenül segít visszajutnod a Facebookra. Csak így tudjuk megakadályozni, hogy ne férhessen olyan a fiókhoz, aki nem a tulajdonosa.
Eladtam a régi telefonomat, valszeg az új tulaj törte fel a fiókomat akkor.
Csak telefonon használtad a Facebook-ot asztaligép Tablet? Mert ha igen az gáz. Az hogy nem férsz az emailcímhez és a telefonhoz az még nem volna annyira probléma de ha nem maradt olyan eszközöd sem amivel a Facebook-ot használtad az már igen. Egy fiók megjegyzi és biztonságos eszközként elmenti azt az eszközt amivel használták. Ezt a hacker sem tudja megváltoztatni.
Mikor egy fiókra helyreállítási kérelem érkezik a rendszer látja hogy olyan eszköz kérte a helyreállítást ami korábban regisztrált eszköz volt a fiókban. Ezért engedi a helyreállítást. Ha nem maradt ilyen eszközöd akkor sajnos nem fogod tudni visszaállítani. Amennyiben esetleg van más eszköz amivel legalább párszor beléptél abba a fiókba akkor azzal az eszközzel kell megpróbálni a visszaállítást.
Eladtam a régi telefonomat, valszeg az új tulaj törte fel a fiókomat akkor.
Telefonszámoddal együtt adtad el a telefont?
A telefont eladáskor nem állítottad alaphelyzetbe hogy törlődjön minden személyes adat beállítás?
De, alaphelyzetbe állítottam!
Dehogy adtam el számmal együtt.
De valahogy megváltoztatták a számot, emailt, jelszót, profilképet. Akkor lehet hogy nem az új tulaj volt, nem akarok vádaskodni, illetve hetekkel ezelőtt adtam el és csak tegnap törték fel a fiókomat. Jött pár email egymás után a FB-tól hogy telefonszám eltávolítva, új telefonszám hozzáadva, jelszó megváltoztatva, új email hozzáadva, email eltávolítva, eszköz eltávolítva a megbízható eszközök listájáról stb. Pár perc leforgása alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!