Más is tapasztalta azt, hogy a gmail fiókjából tömegével mennek ki olyan üzenetek random fiókokba, amiket nem ő írt?
Napok óta 20-30 üzenet megy ki mindenfelé a világba a fiókomból, de minden esetben visszapattan azzal, hogy a címzett nem fogadta, nem elérhető, stb.
Sehová nem küldtem semmit, és az igazság az, hogy már alig használom az e-mail szolgáltatást. Ötletem sincs mi ez és nem tudtam segítséget sem kérni, mert a segítségkérő üzenetemet nem küldte el a Gmail.
Tud valaki valami tanáccsal, vagy információval segíteni? Előre is köszi
Nem, nem tapasztaltam ilyet, és ez nem rendeltetésszerű!
Sürgősen nézd át a géped, vagy telefonod egy vírusírtóval (Mondjuk a Malwarebytessel), mert ez annak a tünete, hogy a készüléked megfertőződött egy vírussal.
És mik állnak abban az üzenetben, amiket visszadobál?
A gépemen elvileg a Defender tevékenykedik, és sehol máshol nem tapasztalok semmilyen rendellenességet, de a mobilomat még nem sikerült rendesen kiismernem. Az üzenetekben, amik visszajönnek nincs semmi más, csak az, hogy elküldtem valamit, és azt nem fogadták. Egyébként ez a szitu minden nap délután zajlik, míg ide írtam, akkor is pittyegett a telefonom, hogy újabb ilyen "kapcsolatfelvétel" hiúsult meg.
Át fogom nézni a készülékeimet. De elég fura, hogy ez az egész kizárólag a e-mail szolgáltatásnál látható, és a probléma bejelentésére tett kérésemet is visszadobta a Gmail rendszere.
Köszönöm a válaszokat, és főképp, hogy ilyen gyorsan reagáltatok!
Bocs, ezt kell lefuttattni, a másik laptopra való.
7/7 - köszönöm. Már el is felejtettem, milyen jók voltak ezek a vírusírtók.
Lefuttatom a mobilon. Bár két napja már fogyatkozik ez az e-mail dömping.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!