Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Más is tapasztalta azt, hogy...

Más is tapasztalta azt, hogy a gmail fiókjából tömegével mennek ki olyan üzenetek random fiókokba, amiket nem ő írt?

Figyelt kérdés

Napok óta 20-30 üzenet megy ki mindenfelé a világba a fiókomból, de minden esetben visszapattan azzal, hogy a címzett nem fogadta, nem elérhető, stb.

Sehová nem küldtem semmit, és az igazság az, hogy már alig használom az e-mail szolgáltatást. Ötletem sincs mi ez és nem tudtam segítséget sem kérni, mert a segítségkérő üzenetemet nem küldte el a Gmail.

Tud valaki valami tanáccsal, vagy információval segíteni? Előre is köszi

2023. júl. 27. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nem tapasztaltam ilyet, és ez nem rendeltetésszerű!

Sürgősen nézd át a géped, vagy telefonod egy vírusírtóval (Mondjuk a Malwarebytessel), mert ez annak a tünete, hogy a készüléked megfertőződött egy vírussal.

És mik állnak abban az üzenetben, amiket visszadobál?

2023. júl. 27. 16:08
 2/8 szántóvető ***** válasza:
85%
nem!bebaszna ha össze-vissza küldenék mindenkinek mindent.csinálj víruskeresést,a telefonodat állítsd vissza ha ugyanazt az emailcímet használod,válts jelszót,kapcsold be a kétlépcsős azonosítást.
2023. júl. 27. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
A Gmail nem ír olyat, hogy a címzett nem elérhető, ez nem telefon. Nemlétező címre nem is lehet elküldeni.
2023. júl. 27. 21:02
 4/8 A kérdező kommentje:

A gépemen elvileg a Defender tevékenykedik, és sehol máshol nem tapasztalok semmilyen rendellenességet, de a mobilomat még nem sikerült rendesen kiismernem. Az üzenetekben, amik visszajönnek nincs semmi más, csak az, hogy elküldtem valamit, és azt nem fogadták. Egyébként ez a szitu minden nap délután zajlik, míg ide írtam, akkor is pittyegett a telefonom, hogy újabb ilyen "kapcsolatfelvétel" hiúsult meg.

Át fogom nézni a készülékeimet. De elég fura, hogy ez az egész kizárólag a e-mail szolgáltatásnál látható, és a probléma bejelentésére tett kérésemet is visszadobta a Gmail rendszere.

Köszönöm a válaszokat, és főképp, hogy ilyen gyorsan reagáltatok!

2023. júl. 27. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Küldesz képernyőképet? (saját címedet és hasonlókat takard ki)
2023. júl. 27. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Defender, mint Windows gyártmány...

EZT futtasd le:

[link]

2023. júl. 27. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocs, ezt kell lefuttattni, a másik laptopra való.

[link]

2023. júl. 27. 23:17
 8/8 A kérdező kommentje:

7/7 - köszönöm. Már el is felejtettem, milyen jók voltak ezek a vírusírtók.

Lefuttatom a mobilon. Bár két napja már fogyatkozik ez az e-mail dömping.

2023. júl. 30. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!