Mostanában miért van olyan sok reklám a youtube - on?
Reklámmentesség prémiumban? Egy lóf*szt. Mese habbal. Egyébként meg ha előfizető vagyok egy csatornán, milyen alapon rakják tele a videót reklámmal, amikor egyszer már fizettem?
Hagyjuk már ezt.
Márpedig én reklámblokkolót használok és akinek nem tetszik nyugodtan lője t-kön magát ha ennyire agyhalott, legalább nem szaporodik.
Újat lépett a youtube.
Most már én is utána fogok nézni, hogy nem -e sért valamilyen alapvető jogot amit művelnek.
Ha blokkolót használsz, kitilt.
Eddig sem túl sűrűn néztem mert a facebook jobb, mostantól viszont felőlem akár meg is dögölhetnek.
A céges gépen nekem is ez jön chrome-ban meg Edge-ben is. De Firefoxon ott se.
Itthon meg tiltok egy rakás gugli appot és szervert routerben, ezért használhatom nyugodtan a reklámblokkolókat. Más oldalak is szoktak ilyent írni, azokat egyszerűen elhagyom és ennyi.
Akkor tessék, lehet menni Facebook-ra butulni, mert normális dolgot, embert nem láttam még ott.
Igen, reklám nélküli teljesen, 2700 forintba kerül 2 személynek, mert családit vettünk.
Nyugodtan lőjétek csak tökön ti magatokat, mert a Facebookon élők képesek hitelre szaporodni. Ennyit erről.
42/12 Utánanézhetsz, mert sért jogot. Viszont ha az ótvar, okádék, szenny adatseftelő f*szbúkot használod, akkor ez mit izgat? Csak mert ők sokkal több jogot sértenek a kémkedéseivel, akár a tied akár a másét. Nem mellesleg jogsértő módon állandóan lehallgat a célzott hirdetésekért és az eszközeiden is turkál az adataidba. Arról nem is beszélve jogsértő módon rajtad át olyanokról is kémkedik, adatot lop kifejezetten az okossz*ros appjaival leginkább, aki nem is használja, soha nem is volt fent azon a sz*ron. Na ez nem jogsértő? Ez nem zavar? Ha a gúgli youtube kémkedése zavar, akkor a f*szbúké miért nem? Az jóval jogsértőbb és komolyabb, mint amit most a youtube csinál.
Egyébként Windows7 x64 Firefox 116 + uBlock + ABP és érdekes módon van youtube reklám nélkül. Sőt még brave böngészőn is meglepő módon.
44: Nincs faszbúkom, Szövegértelmezés megy? "Márpedig én reklámblokkolót használok és akinek nem tetszik nyugodtan lője t-kön magát..." Másszóval, akinek nem tetszik, hogy reklámblokkolót használok. Akinek meg nem inge ne vegye magára.
F*szbúkom meg nincs, annak a szervereit is tiltom routerben, ahogy a gugli reklám, adatgyújtő, és egyéb app szervereit is.
44/46 "Akkor tessék, lehet menni Facebook-ra butulni, mert normális dolgot, embert nem láttam még ott. Facebookon élők képesek hitelre szaporodni. Ennyit erről."
Idáig 100%-ba egyetértek veled.
"Igen, reklám nélküli teljesen, 2700 forintba kerül 2 személynek, mert családit vettünk."
Nem elég hogy eladja az adatokat, még fizessek is a mocskos gúglinak az adatok eladása mellett, amivel már rengeteget keres rajtad a célzott hirdetések révén? Miért fizetnék a mocskos adatokkal seftelő, azokat bárkinek aki fizet érte el és kiadó gúglinak olyanért, ami ingyen is megvan? Méghozzá gúgli fiók és személyes adatok kiadása nélkül, mint a te esetedbe bankszámlaszám meg a fiókodba lévő minden létező személyes adat. Akár olyanoké is akik nem használják, soha nem is használták, de rajtad keresztül a gúgli adatokat lopott róluk, kezel róluk.
2700 forint elég sokaknak sok még a net mellé. Ennyire egy mocskos pénzéhes adatseftelő USA sz*r a gúgli is.
#45-nek:
Felmerült bennem a gyanú az általad leírtak alapján, hogy kizárásos alapon a FIREFOX! lesz az, aki hallgatózik és árulkodik!
És beigazolódott!
Leszedtem a Firefox 115-ös verzióját, "frissítettem" vele a meglévő 130-ast, és láss csodát: a youtube nem blokkol!
Csalódtam a Mozillában. Mostantól a TOR-al is vigyázzak?!
"Ha blokkolót használsz, kitilt."
Nálam Linux Mint 22 vagy Windows 11 23H2 (build: 22631.4169) + Firefox 130.0.1 (Szigorú Fokozott követés elleni védelemmel: [link] ) + uBlock Origin 1.59.0 esetén nincs tiltás.
De ott van az Invidious/Freetube vagy a Piped mint alternatív Youtube-felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!