Mi már ez a retek sok átugorhatatlan reklám youtube-on mostanában?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 17:01
1/8 anonim válasza:
Használj youtube vanced-et és nem lesz reklám.
2/8 KmsRys válasza:
Én is pont 1 órája töltöttem le a Vanced-et, mert már elviselhetetlen volt a sok reklám! Már olyan is gyakran előfordult, hogy a reklám után "visszafelé" számolt, és kezdhettem újra a videót!
a YouTube Vanced-ben tényleg nincs reklám, számítógépen pedig Adblock Plus-t használva tüntetem el.
A Google talán azt hiszi, hogy majd mindenki előfizet a Premiumra. Hát nagyot tévednek!
3/8 anonim válasza:
én előfizettem, havi 26 lej, most komolyan mi az, egy meki menü is többe kerül
4/8 anonim válasza:
#3 Igen de ha már a videókba is POFÁTLANUL sok a reklám mi a f*szért fizessek elő ha van miből fennttartani az egész YouTubeot? Inkább keresek egy megoldást a reklámok megkerülésére és kész.Androidban Firefoxon lejátszható kép a kép módban adblockerrel és kész, nincs reklám de lezárt képernyővel mehet a zene.
5/8 anonim válasza:
Csak azért hypeolom a Firefoxot mert ahhoz nem kell microg meg a vanced manager :D
6/8 anonim válasza:
#4 ennyire nem garasoskodom, nem vagyok egy kicsinyes magyarországi. Ha havi 250 lej lenne, akkor én is használnék ilyen buher dolgokat a megkerülésére... de 26 lej, mi az...
7/8 anonim válasza:
#6 1902FT ami egyeseknek havonta sok lehet, és szerintem a google pofátlansága miatt ne keljen már fizetnem. Ha az archive.org fent tudja tartani magát 20 éve reklám mentesen, akkor a YouTubenak miért nem megy?
8/8 anonim válasza:
7/7
Mert az adataid eladása, lenyúlása mellett, amivel rengeteget keres rajtad a pénzedet is akarja, lenyúlná duplán keresve rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!