Mostanában miért van olyan sok reklám a youtube - on?
10/10
Ezért kell ezeket az USA adatseftelő sz*rjait messzire kerülni.
8/10
"Én is sokáig idegbeteg voltam a reklámoktól, de megtaláltam a tökéletes megoldást. Ez pedig az AdBlock."
14 éve van ABP Firefoxon és sok éve már ott az uBlock origin is.
Nálam Firefox, ublock + adbplus és nincs reklám. Chrome-on is van reklámblokkoló de nem használ. Akinek ez kell az csak nézzen reklámokat úgy kell neki.
Még több reklám lesz a jövőben csak szólok. Örülhetsz ha egy 10 perces videó alatt csak 20 perc lesz a reklám. Mert ezeknek semmi se elég. Nem elég a 7 bőr, még 10-et akarnak.
Firefoxot szoktam inkább használni, de Operát is néha.
Az Ublock viszont a Chrome - ön is jól működik.
Kérdezőnek:
Ha egy program segítségével olyan információt szerez meg a rendszeremről, amit én nem osztottam meg vele, az KÉMKEDÉS.
A reklámblokkolónak semmi köze a forráshoz, a bejövő adatokkal variál, tehát a youtube csak akkor tud tudomást szerezni róla, ha KÉMKEDIK.
Ismét kérdezőnek:
A blokkoló a bejövő adatok, és a lejátszó közé épül be. Régebben teljesen kivágta a reklámot, de az ellen tett a youtube, úgyhogy most azzal a megoldással él, hogy elpörgeti.
A youtube-nak, de más oldalnak sincs ehhez semmi köze. Semmi joga sincs kémprogramot küldve a gépre, megvizsgáltatni vele a bővítményeimet, majd erről tájékoztatni a youtube-ot.
Mert jelen pillanatban ezt teszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!