A SIM-kártyás wi-fi-router hogy működik?
4G képes SIM kell hogy legyen.
Igen, az ilyen router a mobilnetet képes továbbosztani.
Nincs olyan hogy 4G képes SIM kártya. Bármilyen forgalomba lévő SIM kártya jó hozzá. A lényeg hogy fizikailag belemenjen.
Az előfizetés az lényeg. Nyilván nem érdemes olyan SIM -et használni, amin telefon előfizetés is van.
Ha ott jobb a jeleroseg, de mobilal se mesz ablakmelle netezni
az inkabb wifi nel kelhet
ott wifi jelerosito kelhet ha pl. masik szoba fala tul vastag es nem megy at jol jele
mindegyik szolgaltatonal van lehetoseg internet elofizetesre
most mit hasznalsz? Mobilodon van net nem?
otthon vezetekes most?
Vezetékes netem van. Nyilván mobilon is van. A vezetékes a Digitől van, de elég fos. Szóval ha veszek egy olyan routert, és a Vodafone-nál előfizetek mobilnetre, akkor adnak egy SIM-kártyát, azt belerakom a routerbe, lerakom a cuccot valahol a lakás közepén, és kész van.
Még egy dolog. Van olyan TV-s set-top-box, ami veszi a wi-fi-jelet? Tehát csak egy sima Media Markt-os router meg egy set-top-box elég, hogy legyen stabil internet meg TV?
ha megvan a mobilhalozatos wifiroutered minek a plusz router? jelerosito/tovabbito kell ha szukseges
van wifi s settopbox
#6 ja vagy arra gondoltal
nem plusz routere csak amirol a kerdes szol
oke
igen csak ez a 2 eleg
minel sporolosabb anrouter annal kisebb a hatotavja
erdemes utana jarni adott tipusnak
ami nagyobb hatotavolsagu egyre dragabb
Mondtad a vezetékes neted xar. A mobil neted milyen?
Mert lehet, ha lecseréled sokkal rosszabb lesz.
Anyáméknak van ilyen simes internet megoldása, de kész szenvedés az egész. Igaz ott az én 100-as mobilnetem is olyan 3-10 között mozog csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!