Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A SIM-kártyás wi-fi-router...

A SIM-kártyás wi-fi-router hogy működik?

Figyelt kérdés
Láttam a routerek között olyat, amibe bele lehet rakni SIM-kártyát. Ilyenkor a mobilinternetet fogja a router, mint az okostelefon? Az egyébként akármilyen SIM-kártya lehet, vagy kimondottan mobilinternetes?

aug. 20. 01:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%

4G képes SIM kell hogy legyen.

Igen, az ilyen router a mobilnetet képes továbbosztani.

aug. 20. 04:19
 2/19 P.O.C. ***** válasza:
52%

Nincs olyan hogy 4G képes SIM kártya. Bármilyen forgalomba lévő SIM kártya jó hozzá. A lényeg hogy fizikailag belemenjen.

Az előfizetés az lényeg. Nyilván nem érdemes olyan SIM -et használni, amin telefon előfizetés is van.

aug. 20. 05:58
 3/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
46%
#2 pedig jo lenne mint kepeken hogy simet osszedrotozza teloval es egybol ingyen net van
aug. 20. 06:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Melyik szolgáltatónál van olyan előfizetés? Azt a routert ablak mellé kell rakni? Vagy hogy van ez?
aug. 20. 06:28
 5/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Ha ott jobb a jeleroseg, de mobilal se mesz ablakmelle netezni

az inkabb wifi nel kelhet

ott wifi jelerosito kelhet ha pl. masik szoba fala tul vastag es nem megy at jol jele

mindegyik szolgaltatonal van lehetoseg internet elofizetesre

most mit hasznalsz? Mobilodon van net nem?

otthon vezetekes most?

aug. 20. 06:55
 6/19 A kérdező kommentje:

Vezetékes netem van. Nyilván mobilon is van. A vezetékes a Digitől van, de elég fos. Szóval ha veszek egy olyan routert, és a Vodafone-nál előfizetek mobilnetre, akkor adnak egy SIM-kártyát, azt belerakom a routerbe, lerakom a cuccot valahol a lakás közepén, és kész van.

Még egy dolog. Van olyan TV-s set-top-box, ami veszi a wi-fi-jelet? Tehát csak egy sima Media Markt-os router meg egy set-top-box elég, hogy legyen stabil internet meg TV?

aug. 20. 07:09
 7/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
46%

ha megvan a mobilhalozatos wifiroutered minek a plusz router? jelerosito/tovabbito kell ha szukseges

van wifi s settopbox

aug. 20. 07:33
 8/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#6 ja vagy arra gondoltal

nem plusz routere csak amirol a kerdes szol

oke

igen csak ez a 2 eleg

minel sporolosabb anrouter annal kisebb a hatotavja

erdemes utana jarni adott tipusnak

ami nagyobb hatotavolsagu egyre dragabb

aug. 20. 07:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Telefonon van mobilnetem. Mobilhálózatos routerem nincs, ezért kérdeztem erről. Szóval hogy megy ez? Valaki olyan írjon, akinek van tapasztalata. Hasznos válaszokat kaptam, de jó lenne, ha valaki olyan is írna, akinél így van otthon internet meg esetleg TV.
aug. 20. 07:47
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Mondtad a vezetékes neted xar. A mobil neted milyen?

Mert lehet, ha lecseréled sokkal rosszabb lesz.

Anyáméknak van ilyen simes internet megoldása, de kész szenvedés az egész. Igaz ott az én 100-as mobilnetem is olyan 3-10 között mozog csak.

aug. 20. 08:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!