Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A SIM-kártyás wi-fi-router...

A SIM-kártyás wi-fi-router hogy működik?

Figyelt kérdés
Láttam a routerek között olyat, amibe bele lehet rakni SIM-kártyát. Ilyenkor a mobilinternetet fogja a router, mint az okostelefon? Az egyébként akármilyen SIM-kártya lehet, vagy kimondottan mobilinternetes?

aug. 20. 01:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%

"Nincs olyan hogy 4G képes SIM kártya."

Akkor mondd el a szolgáltatónak, hogy a szövegükből meg útmutatójukból szedjék ki ezt a mondatot amikor ismertetik: mire van szükség a 4G használatához.

Valószínűleg a szolgáltató jobban tudja mint az átlagfelhasználó.

aug. 20. 09:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem a SIM kártya 4G-és hanem az internet szolgáltatás, router vagy modem.

Ha a szolgáltató 6G-vel szolgáltatna akkor is ugyanez a SIM kártya menne bele csak akkor olyan router, modem kellene hozzá ami ezt tudja. Természetesen csak akkor lehetne a nagyobb sebességet kihasználni ha a sz.gép vagy a telefon is tudja a 6G-t.

aug. 20. 09:45
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 Ha a SIM kártyád nagyon régi, akkor nem tud regisztrálni 4G hálózaton sem, hiába van 4G-s telefonod.
aug. 20. 10:26
 14/19 A kérdező kommentje:
A mobilnetem oké, az soha sem akadozik, akárhol vagyok vele. Az előző telefonomon mindenhol gond nélkül volt mobilnet a Vodafone-nal, ezen is van. Ha nem vagyok itthon, akkor nem tudok wifi-t használni, de semmi gond, mert a mobilnetem működik.
aug. 20. 11:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mire fizettél elő a szolgáltatónál, olyan router SIM kártyát ad a szolgáltató és olyan sávszélességű jelet tudsz fogni a routered SIM kártyájával.

aug. 20. 12:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze ha régi 3G-s SIM kártyás routered van és 4G-s a szolgáltatásod, akkor csak 3G-s lesz a jeled.
aug. 20. 12:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Pl. Domino esetén ki van emelve hogy a SIM-nek képesnek kell lennie 4G vagy 5G-re szóval ez nem előfizetéstől meg díjcsomagtól függ.
aug. 20. 14:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem a telefon SIM kártyáját kell beletenni a router SIM foglalatába.

[link]

aug. 20. 14:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Telekomnál ha van korlátlan mobilneted, kérhetsz mellé akár ingyen is MultiSIM-et.

Vodánál pedig Mobilnet XXL

Yettel OtthonNET (ezt viszont nem viheted máshová hosszú távra)

aug. 20. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!