Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem töltődik be a 444...

Miért nem töltődik be a 444 hirportál?

Figyelt kérdés
Évekig jól működött,mint kezdő lap.Pár nappal ez előtt jött elő ez a hiba.Az igaz,hogy a gépen már semmit sem tudok frissíteni mert Windows 7 van telepítve.(A többi hírportál működik,stb.) Aztán ma reggel/éjszaka még is csak sikerült betöltődnie.Pár óráig működött is.Aztán valami mást akartam nézni/olvasni a böngészőben,kiléptem és ismét nem tud csatlakozni.Csak a homok óra forog és kiirja,hogy nem működik,várjak.És nem csatlakozik....!

#444 hírportál csatlakozás probléma
aug. 4. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom valami nem támogatott böngészővel nyomulsz, pl Chrome/Explorer.

Használj Firefoxot, úgy tudom az megy még 7-en.

Vagy válts Linuxra (ha a géped nem bírja a 10-et) ott minden böngésző legfrissebb verziója elérhető, pl Chrome.

aug. 4. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom rogán emberei megint támadják az oldalt.

Amúgy ne használj win 7-et, nagyon nem biztonságos és már semmit nem frissítenek rá.

aug. 4. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Windows 7 már red flag. Ha böngészőt se tudsz frissíteni akkor idővel cert-ek is lejárnak. Ilyen ősi, nem támogatott rendszert ne használj. Ha nincs lehetőséged legalább Win10-re frissíteni mert olyan lassú a gép, akkor tegyél fel Linux-ot, vagy vegyél egy jobb gépet.
aug. 4. 10:50
 4/4 CspCsj ***** válasza:
Ctrl+F5 megvolt?
aug. 4. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!