Csak engem zavarnak az egyre jobban elharapózó kattintás vadász címek a hirportálakon? Törvényileg miért nem tiltják be ezeket?
Én az a fajta vagyok, aki a harmadik clickbait cím után leiratkozik az adott csatornáról / nem olvassa tovább az adott oldalt.
Aki háromszor átver, az nem érdemli meg a figyelmemet a továbbiakban.
Ennyi erővel itt a gyakorin is tiltani kéne a hülye kérdéseket.... kb a 90%-át ki lehetne szórni tőőőőrvényileg.
Ha tudod hogy kattintásvadász és nem akarsz olyant olvasni, akkor nem kattintasz rá.
Én sem fordulok balra a kereszteződésben ha jobbra lakom, csak azért, mert balra is van út...
Azért a 24.hu-t ne hasonlítsuk már se a blikkhez, pláne ne az or1gohoz... Vannak orr jó írások is.
Kérdező te meg ha ilyen klikkbait oldalakra kattintasz, akkor vess magadra. Pont az ilyen tanulatlan embereknek szólnak az ilyen cikkek és címek. Akinek van egy kis esze, értékrendje az továbbgörget.
"Miért tiltanák be?"
Mert egyértelműen hazudnak és/vagy féligazságot közölnek.
"Mindenkinek jogában áll olyan címet adni egy cikknek, amilyet akar"
Ha ezzel másokat átver, megtéveszt stb. akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!