Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az orosz rt.com híroldal...

Az orosz rt.com híroldal tiltva van Magyarországról?

Figyelt kérdés

[link]

Ha magyar (Digi-s vezetékes) IP címről akarnám megtekinetni, az kapcsolat azonnal visszautasításra kerül.

Ha egy VPN-ek keresztül, aminek végpontja egy Csehországi szerveren, akkor probélma nélkül betöltődik.

Valami szankció eredménye lenne? De Csehország is EU-s. Nem hiszem hogy csak a magyar előfizetőket korlátozná az itthon szolgáltató, vagy ar rt.com szervere. Amikor ugye barátságosabb ország vagyunk az oroszokkal, mint pl. a csehek.

Ellenpélda: [link]

A tasss.com orosz hivatalos kormányoldali hírportál pedig fordítva. Csehországból nem nyílik meg (időtúllépés), viszont itthoni IP címmel simán megnyitható.

2022. júl. 28. 14:58
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
Nálam megnyílik (Magyar Telekom).
2022. júl. 28. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Na ezt nem is értem... Most már nem megy az rt.com az előbb leírt módon.

Most az rt.com Magyarországról ugyanúgy nem megy, ahogy írtam. De most a csehországi DNS szerver nem hajlandó az rt.com címet feloldani.

Lehet hogy itthonról a kapcsolat a szerver felé van tiltva, a csehek meg a domain név feloldását tiltják?

Most csak úgy megy Csehországon keresztül, hogy a hosts fájlban kikényszerítem a www.rt.com és rt.com címekre a 91.215.41.4 IP cím használatát.

Szóval magyar DNS szerverrel, de Csehországon kilépve megy :D

2022. júl. 28. 15:22
 3/7 Japán Gulyás ***** válasza:
Igen, miután tiltólistára kerül van egy türelmi idő amíg az ISP-knek blokkolni kell. Gondolom Magyarországnak azért sürgős, mert a magyar IP-ket is tiltólistára kezdték rakni civil oldalak, pl. a wrecksite.eu a háborús agresszióért való kiállásunk miatt.
2022. júl. 28. 15:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Jelzem gyorsan, mielőtt valaki az inetrent beállítások bizonytalnásgára tippel, nem az. Akár közvetlenül a szolgáltatón kilépve (igaz szolgáltató DNS szervert használva), akár a Csehországi VPS végpontomat használva (ottani szolgáltatói DNS-t használva) minden más "standard" oldal megy mint a villám.
2022. júl. 28. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Fake news lévén kitiltották. Sokat nem vesztesz azzal hogy nem éred el.

2022. júl. 28. 16:21
 6/7 A kérdező kommentje:

#5:

Hopp ezt nem tudtam.

De akkor itt a magyarazat. Koszi.

Persze, csak kivancsi voltam hogyan talalja ezt a masik oldal.

2022. júl. 28. 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent nekem Telekom mobil Internet kapcsolattal sem megy. Pedig itt mar csak a SIM es egy alapertelmezett mobil Internet kaocsolat egy standard Android van.
2022. júl. 28. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!