Az orosz rt.com híroldal tiltva van Magyarországról?
Ha magyar (Digi-s vezetékes) IP címről akarnám megtekinetni, az kapcsolat azonnal visszautasításra kerül.
Ha egy VPN-ek keresztül, aminek végpontja egy Csehországi szerveren, akkor probélma nélkül betöltődik.
Valami szankció eredménye lenne? De Csehország is EU-s. Nem hiszem hogy csak a magyar előfizetőket korlátozná az itthon szolgáltató, vagy ar rt.com szervere. Amikor ugye barátságosabb ország vagyunk az oroszokkal, mint pl. a csehek.
Ellenpélda: [link]
A tasss.com orosz hivatalos kormányoldali hírportál pedig fordítva. Csehországból nem nyílik meg (időtúllépés), viszont itthoni IP címmel simán megnyitható.
Na ezt nem is értem... Most már nem megy az rt.com az előbb leírt módon.
Most az rt.com Magyarországról ugyanúgy nem megy, ahogy írtam. De most a csehországi DNS szerver nem hajlandó az rt.com címet feloldani.
Lehet hogy itthonról a kapcsolat a szerver felé van tiltva, a csehek meg a domain név feloldását tiltják?
Most csak úgy megy Csehországon keresztül, hogy a hosts fájlban kikényszerítem a www.rt.com és rt.com címekre a 91.215.41.4 IP cím használatát.
Szóval magyar DNS szerverrel, de Csehországon kilépve megy :D
#5:
Hopp ezt nem tudtam.
De akkor itt a magyarazat. Koszi.
Persze, csak kivancsi voltam hogyan talalja ezt a masik oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!